TESK: Ekonomide atılacak çok adım var

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, seçimsiz 4 yılın olduğunu belirterek, "Bu fırsatı ülke olarak iyi değerlendirmeliyiz. Ekonomide atılacak çok adım ve yapılacak çok iş var" dedi.

TESK: Ekonomide atılacak çok adım var
TESK: Ekonomide atılacak çok adım var
GİRİŞ 01.04.2024 21:21 GÜNCELLEME 01.04.2024 21:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Demokrasimizin yeniden taçlandığı yerel seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Mahalli idareler yerel seçimleri artık tamamlandı. Sonuçlar ülkemize, milletimize ve tüm siyasi partilere hayırlı olsun. Sorumluluk bilinciyle sandık başına giderek oylarını kullanan ve demokrasimizi taçlandıran tüm vatandaşlarımıza esnaf ve sanatkar camiası adına teşekkür ediyorum. Seçilen belediye başkanları başta olmak üzere il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimiz, tüm muhtar ve azalarını ayrı ayrı tebrik ediyor, bu ulvi görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Seçimsiz bir 4 yıllık sürecin olduğunu belirten Palandöken, “Bu fırsatı ülke olarak iyi değerlendirmeliyiz. Enflasyon sorunu başta olmak üzere esnafımızın içerisinde bulunduğu bütün problemlerin en kısa zamanda çözümlendiği iyi bir dönem olmasını bekliyoruz. Ekonomide atılacak çok adım ve yapılacak çok iş var. Tüm gücümüzle enflasyonun düşürülmesi için mücadeleye ve ekonomiye odaklanmalıyız. Bu 4 yıllık süreç içerisinde esnafımızın çözüm beklediği tüm sorunlar çözülmeli ve ekonomide dengeler yeniden sağlanmalı. En önemlisi milli gelir ve ekonomi en kısa zamanda rayına oturtulmalı” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: NTV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    buda bir gitmedi be .. yeter artık pendevi bırak beee
    Cevapla
  • Şükrü 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede sadece emekliler sıkıntılıdır. Diğerleri boş konuşuyor.
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Benim kiramı sen mi ödüyorsun? Nereden biliyorsun sıkıntım olmadığını. Ne bencil ne cahil insanlarsınız siz ya. Artık sebzeyi meyveyi taneyle alıyoruz bayram geliyor çoluğa çocuğa bir şey alamıyoruz senin etrafındaki bir iki milyon kişiden ibaret değil dünya bir kafanı kullan yahu bir kere kullan.
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu gibi bir yalancı ip cambazina oy veren millet, kendi kriteri olmadığını ortaya koydu. Kasmayın.... sakin
    Cevapla
  • Küçük esnaf 1 ay önce Şikayet Et
    Her lafta Memur işçi emekli ( küçük esnafa ne var bol bol vergi gelir vergisi stopaj KDV sgk Bağkur oda aidatı tabela reklam vergisi sorma ver parası Yıllardır o makamdasınız esnaf için ne yaptınız beyfendi
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    La dükkanı saat onda açıyor burada esnaf ne vergisi vergi levhası sürekli zarar. Vergi veriyormuş muhasebecin hallediyordur, arabanı bile vergiden düşmüşsündür sen.
    Cevapla
  • Esnaf 1 ay önce Şikayet Et
    7200 pirim gün eşitleme için küçük esnaf unutuldu sizlerdende hiçbi ses çıkmıyor bu nasıl esnafın sıkıntısına yardımcı olmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle