Bakan Şimşek'ten EBRD'ye teşekkür

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem yaralarını sarmak için kaynak sağlayacak olan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na teşekkür etti.

Bakan Şimşek'ten EBRD'ye teşekkür
Bakan Şimşek'ten EBRD'ye teşekkür
GİRİŞ 26.03.2024 14:59 GÜNCELLEME 26.03.2024 15:03

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Deprem yaralarını sarmak önceliğimizdir. Bütçedeki tüm imkanlarımızı bu doğrultuda seferber ettik." dedi.

Şimşek, "Deprem bölgesinde kullanılmak üzere uluslararası kuruluşlardan uygun maliyetli finansman desteklerini de devreye alıyoruz. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na (EBRD) sağlayacağı kaynak için teşekkür ederiz." paylaşımında bulundu.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.