Emeklilerin bayram ikramiyesinin ödeme tarihi belli oldu

Bakan Işıkhan, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 25.03.2024 10:24 GÜNCELLEME 25.03.2024 12:33
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ödenme tarihlerini sosyal medyadan duyurdu.

Buna göre, ikramiyeler 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

4A (SSK) kapsamında gelir ve maaş alanların ödeme günü, 17 ve 18 olanlara 2 Nisan'da; 19,20,21 ve 22 olanlara 3 Nisan'da; 23,24,25 ve 26 olanlara 4 Nisan'da ödemeler hesaplara yatırılacak.

 

4B (Bağ-kur) kapsamında gelir ve maaş alan vatandaşların ikramiyeleri 5 Nisan tarihinde hesaplarına yatırılacak.

 

4C kapsamında her ayın 1'i ile 5'i arasında maaş alan emeklilerin ikamiye ödeme günü ise, 1 ve 2 olanlara 2 Nisan; 3,4 ve 5 olanlara aylıkları ile birlikte aynı günde olmak üzere 3-5 Nisan tarihinde bayram ikramiyeleri ödenecek.

 

Bakan Işıkhan, paylaşımında, ''Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan arasında banka hesaplarına yatırılacaktır. Kıymetli emeklilerimiz ve aileleri için hayırlı, bereketli olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Emeklilerin maaşı en az 17 olmalı...
    Cevapla
  • emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Sözü verilen seyyanen zam ve 3600 ek gösterge yi bekliyoruz.Siz değerli büyüklerimizin dikkatine. Saygılar...Selamlar...
    Cevapla
  • E.P.M. 1 ay önce Şikayet Et
    Memur her ay 12.000 tl seyyanen fark alırken emekliye bayram ikramiyesi olarak verilen 3.000 TL'nin bu kadar abartılması normalmi?
    Cevapla
  • vdt 1 ay önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin, Emeklinin sıkıntısı memur maaşları ve asgari ücret ile arasındaki farkın açılması sonucu maaşlarının çok düşük kalmasında, maalesef son 2-3 yıldır hem memur zamları hem de asgari ücret zam oranları emekli zamlarının çok çok üstünde gerçekleşti.
    Cevapla
  • AÇIK ve NET 1 ay önce Şikayet Et
    Emekli maaşlarına Acilen Seyyanen Zam yapılmalıdır. Yoksa seçimleri kazanmak çok Zor görünüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle