Libya Başbakanı 'Elhamdülillah' diyerek duyurdu: 10 yıl sonra yeniden başlıyor

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Türk Hava Yollarının (THY) 10 yıl aradan sonra gelecek hafta ülkesine seferlere başlayacağını açıkladı.

GİRİŞ 24.03.2024 00:41 GÜNCELLEME 24.03.2024 09:32
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Dibeybe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları, önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." ifadesini kullandı.

TEŞEKKÜR MESAJI

THY'nin Libya uçuşlarına başlamasının ülkesindeki istikrarın göstergesi olduğuna dikkati çeken Dibeybe, bu adımın atılmasında katkısı bulunan ülkesindeki Sivil Havacılık Kurumu ile tüm ilgili kurumlara teşekkür etti.



THY'DEN AÇIKLAMA!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Libya'ya seferlerimiz başlıyor. Haftada 3 sefer yapacağız. Seferlerimiz satışa açılmıştır." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Müslüman 1 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun inşallah
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar,,,, biraz da, FİLİSTİNDEKİ GAZZEDE Kİ, DOĞU TÜRKİSTAN DAKİ, VS VS DÜNYADA Kİ, KATLEDİLEN MASUM BEBEK ÇOCUK VE MASUM İNSANLARDAN BAHSETSENİZ OLMAZ MI.???
    Cevapla
  • türk gücü 1 ay önce Şikayet Et
    eyvah bir libyalılar eksikti
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Soytarısın işte. Konu ne sen nereye çekmişsin
    Cevapla
  • isini yap 1 ay önce Şikayet Et
    bi bitmediniz.... libyalilarin ulkemize daydasi senden daha fazla olacagindan eminim . libya da 1.5 milyon osmanli zamaninda giden turk var. libya bizimdir kardesler arasina sizin gibiler fitne sokuyor.
    Cevapla
  • Fuat KOÇ 1 ay önce Şikayet Et
    Niye şu an Türkiye de Ermeni, Yahudi, Rumlar vb. Tüm müslüman olmayanlar yaşıyor. Bunlara sorun yok ama müslüman olmaz hee. Sen Müslüman değilsin herhalde.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    40 lı yıllarda Libya başbakanı MECLİSTE karar çıkarttı. TÜRKİYE ye bağlanmak istiyoruz dediler. Fakat İnönü kabul etmedi.
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.. Libya bizim için çok önemli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle