Emekliye seyyanen zam gelecek mi? Milyonlar dört gözle bekliyordu! AK Parti'den açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, milyonlarca emeklinin merak ettiği "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusuna açıklık getirdi. Şen, "

GİRİŞ 21.03.2024 03:10 GÜNCELLEME 21.03.2024 10:12
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A haber canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şen, milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği sorular arasında yer alan "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusunu da yanıtladı.

Kurban Bayramı öncesinde büyük bir ikramiye geleceğini söyleyen Şen şu ifadeleri kullandı:

'KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE DE BÜYÜK BİR İKRAMİYE GELECEK'

"Emekliler konusunda seçimden önce bayram ikramiyesi arttırılacak verilecek. Daha sonra Kurban Bayramı öncesinde de büyük bir ikramiye gelecek.

Devletin elinde ne varsa hepsini vatandaşına verdiğini halkın bilmesini istiyorum. Çok büyük bir deprem geçirdik ve devletinde elinde olan parayı orayı gönderdiğini bilinmeli.

'TEMMUZ ÖNCESİNDE BİR ÇALIŞMA YAPILIYOR'

AK Parti olarak ve liderimiz Başkan Erdoğan'ın vatandaşı enflasyona karşı asla ezdirmeyeceğini hatırlamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum.

Temmuz öncesinde bir çalışma yapılıyor, bu seçimle bağlantılı bir durum değil. Bu konuda gereği yapılacak.".

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 86
  • Napolyon 1 ay önce Şikayet Et
    Zammı
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Et
    Maaş kuyruğunda ömür geçirdiğiniz günleri unuttunuz ve rahatlık yaramadı size ve gününde maaş bayram ikramiyesi ni veren Akp ve REİSE dua edin.. Emekliye zam verilecekse bu emekli şu emekli diye ayrım yapılmadan herkese zam verilmeli, seyyanen çalışan memura verilen zam memur emeklisine verilmedi açık büyüdü bunun telafi edilmesi lazım bunun unutulmaması lazım.
    Cevapla
  • emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Devletimizi anlıyoruz ama zam yapılacaksa herkese eşit yapılır yapılmayacaksa hiç kimseye yapılmaz. Tasarrufu sadece emeklilerden beklemek hiç doğru değil. Emekliler herkes gibi bu ülkenin asli vatandaşı.
    Cevapla
  • metin 1 ay önce Şikayet Et
    Emekliler unutulmasın. Emekli maaşı asgari ücretten az olamaz. Adı üzerinde asgari ücret en az ücret. kök maaşa göre %'de olarak oransal iyileştirilmeler yapılmıası şart.
    Cevapla
  • memet 1 ay önce Şikayet Et
    Adaletli bir gelir düzeni olmalı. Eğer bütcede sıkıntı varsa yüksek alanları traşlayıp alttakileri biraz yükseltmeliler. 10 000 TL VİCDANİ değil. Hele hele yaşı ilerlemiş çalışamayanlar için sen yaşama öl demekdir 10 bin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle