"Ülker Anadolu Baharat" serisi, Bizim Toptan'da satışa sunuldu

Yeni baharat serisi olan "Ülker Anadolu Baharat" Bizim Toptan'da satışa sunuldu.

"Ülker Anadolu Baharat" serisi, Bizim Toptan'da satışa sunuldu
"Ülker Anadolu Baharat" serisi, Bizim Toptan'da satışa sunuldu
GİRİŞ 20.03.2024 13:33 GÜNCELLEME 20.03.2024 13:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamaya göre, seride acı toz biber, tatlı toz biber, karabiber, pul biber, nane, kekik, susam, çörek otu, kimyon, köri, limon tuzu, sumak ve tarçın olmak üzere 13 çeşit ürün bulunuyor. Ürünler farklı büyüklükteki ambalajlarda hem Ev Dışı Tüketim (EDT) müşterilerinin hem de bireysel müşterilerin kullanımına uygun olarak raflarla buluştu.

"Ülker Anadolu Baharat" serisi, kalite, koku, tazelik, katkısız lezzet, canlı renk ve düzgün tanecik yapısı gibi özellikleriyle baharatı mutfaklara taşıyor.

Nitelikli üretim alanlarında yetiştirilen ürünlerden elde edilen baharat serisindeki acı ve tatlı toz biber, pul biber, nane, kekik, çörek otu, kimyon, köri ve sumak Anadolu'da üretiliyor.

Raşit Çebi

Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Bizim Toptan Direktörü Raşit Çebi, ürünlerin ortaya çıkış aşamasında şeflerle beraber sayısız test ve uygulamalar yapıldığını ve duyusal paneller gerçekleştirildiğini belirterek, "Üstelik tohum seçiminden ürünlerin raflarla buluşmasına kadar üretimin tamamı uçtan uca kontrol ediliyor, kalite kontrol süreçleri ile tüketici sağlığı önceliklendiriliyor. Seri; tat, koku ve nitelik bakımından baharatta kaliteyi en üst seviyeye taşıyor. Ürünler tazelik, lezzet ve hijyeni uzun süre koruyacak kilitli özel ambalajlarda paketleniyor. 'Buram buram Anadolu' söylemiyle özdeşleşen 'Ülker Anadolu Baharat' ürünleri, Anadolu mutfağının yemeklerinin kokusu ve lezzetini daha da güçlendirecek." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Cem 1 ay önce Şikayet Et
    Işınlanmış ürünler beş para etmez, Ülker’in bütün baharatları ışınlanmış ürünlerdir.
    Cevapla