Fitch'ten THY kararı! Kredi notunda değişikliğe gitti...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türk Hava Yolları’nın (THY) kredi notunu yükseltirken, not görünümü ise 'durağan' olarak teyit etti.

GİRİŞ 19.03.2024 10:26 GÜNCELLEME 19.03.2024 11:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fitch, Türk Hava Yolları’nın (THY) kredi notunu yükseltirken, not görünümü 'durağan' olarak teyit etti.

Konuya ilişkin THY’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Ortaklığımızın kredi notunu B+'dan BB-'ye yükseltmiştir. Not görünümünü ise Durağan olarak teyit etmiştir. Fitch ayrıca, Ortaklığımızın 2015 yılında ihraç etmiş olduğu USD cinsi Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikaları'na ait kredi notunu BB-'den BB'ye yükseltmiştir." ifadelerine yer verildi.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 2
  • misafir misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yani iyimi olmuş kötümü olmuş
    Cevapla
  • Sadi 1 ay önce Şikayet Et
    Ne degisecek. ?
    Cevapla