Bakan Bolat'tan kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kırmızı et fiyatlarındaki artışa ilişkin "Kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu" dedi.

GİRİŞ 18.03.2024 14:47 GÜNCELLEME 18.03.2024 15:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bugün partisinin İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Bolat, AK Parti döneminde İzmir'e 455 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığını anlatarak, "Bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahrum bırakılmadı İzmir. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı." dedi.

Hükümetin ve AK Parti belediyelerinin yaptıkları hizmetleri kendileri yapmış gibi anlatmaya çalışanlar olduğunu belirten Bolat, şunları kaydetti:

"Varsa yoksa sığındıkları market. İşte bir ürünün fiyatı zıpladı diye onu istismar etmeye çalışıyor ama bu seçimde soğan, patates istismarı yapabiliyorlar mı? Şeker, ayçiçek yağı, domates, salça, biber... Yapamıyorlar. Az bir şey kırmızı et fiyatlarında bir artış oldu. Kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu. Onun üzerinden, ramazan, seçim, ücret artışları üst üste gelince o konuyu istismar etmeye çalıştılar ama 1 Nisan günü göreceksiniz bu istismar siyaseti bitecek. Hizmet, eser siyaseti başlayacak."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Battalgazi 1 ay önce Şikayet Et
    Bir ay et yemeyelim koksun etler bakın nasıl düşer almayalım kardeşim
    Cevapla
  • Hakkı Dayı 1 ay önce Şikayet Et
    1 Nisan da düşecek mi ? Belediye seçimleri ile Et fiyatlerı arasında nasıl bağlantı var anlamış değilim Birazcık dediğiniz yüzde 32 artış
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yerel seçim yetki sizde belediyede değil
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    et ihracatını serbest bırakın
    Cevapla
  • BAMSI BEYREK 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım az birşey zam kime göre eve et girmiyor milletin gerçekleri görün 3 maymunu oynamayın dost acı söyler Reise canım feda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle