ŞOK, Bizim Toptan, SEÇ, Ülker ve Kerevitaş'tan Ramazan'da indirim kampanyaları

Yıldız Holding'e bağlı ŞOK Marketler, Bizim Toptan, SEÇ Marketler, Ülker ve Kerevitaş, Ramazan ayı boyunca indirim kampanyası düzenliyor.

ŞOK, Bizim Toptan, SEÇ, Ülker ve Kerevitaş'tan Ramazan'da indirim kampanyaları
ŞOK, Bizim Toptan, SEÇ, Ülker ve Kerevitaş'tan Ramazan'da indirim kampanyaları
GİRİŞ 16.03.2024 10:37 GÜNCELLEME 16.03.2024 10:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding ve şirketlerinin tedarik zincirinde yer alan binlerce üreticinin de katkısıyla düzenlenen kampanyada, Ramazan ayı boyunca yüzlerce farklı gıda ve temel ihtiyaç ürünü yüzde 45’lere varan indirimlerle satışa sunuluyor. 

Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, holding çatısı altındaki gıda ve perakende şirketlerinin uzun yıllardır tüm Türkiye’ye kaliteyi ve ucuzluğu bir arada sunduğunu hatırlattı.

Tütüncü, şöyle devam etti: “ŞOK Marketler, Bizim Toptan ve Seç Marketler gibi perakende şirketlerimiz uzun zamandır Türkiye’de fiyat istikrarını koruma adına önemli bir işlev üstleniyor. Aynı şekilde gıda ve atıştırmalık alanında da Ülker ve Kerevitaş gibi köklü şirketlerimizle vatandaşlarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunuyoruz. İçinde bulunduğumuz küresel enflasyon ortamında ürün fiyatlarımızı doğrudan etkileyen maliyet artışlarını, mümkün olduğunca tüketicilerimize yansıtmamak adına tedbirler alıyoruz. Bu yıl tedarikçilerimizin de destekleriyle yüzlerce farklı üründe indirime giderek, Ramazan ayında tüketicilerimizin yanında olmak istedik. Önümüzdeki süreçte de enflasyonla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz.”

Holdingin açıklamasına göre indirim kampanyaları şöyle:

ŞOK Marketler: Mart ayından itibaren "Her Gün Ucuz Fiyat" kampanyası başlatıldı. Bu kampanya ile temel ürünlerde geçici indirimler yapmak yerine sürekli ucuz fiyat korunmaya başlandı. Ayrıca, haftalık fiyat promosyonlarıyla müşterilere ek fırsatlar sunuluyor. Hafta sonu indirimleri ile de temel gıda ve temizlik ürünlerinde indirimler uygulanıyor. 

Bizim Toptan: 200’e yakın ürün Ramazan ayına özel fiyatlarla satışa sunuldu. 10 çeşit süt ve şarküteri ürününde indirime gidildi. Filiz Makarna, seçili salça ürünlerinde ve Dr. Oetker seçili ürünlerinde yüzde 20; Aysan Turşu çeşitlerinde yüzde 15, Kemal Kükrer sos çeşitlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca, ilk defa kayıt olan bireysel müşterilerin 1000 TL’lik ilk alışverişlerine 2 litre ayçiçek yağı hediye. 

SEÇ Marketler: Birçok üründe yüzde 10-15 arası indirime gidildi.

Ülker: Bayram sonuna dek Ülker ürünlerinde fiyatlar sabit kalacak. Bayramlık çikolata ve şekerlemede, tüketicilere uygun fiyatlı ürün seçenekleri sunulacak. Ayrıca bazı ürünlerde yüzde 15 ila yüzde 30 arasında değişen indirimler uygulanacak. 

Kerevitaş: Ramazan boyunca fiyat artışı yapılmayacak. Ayrıca pek çok üründe avantajlı fiyat ve promosyonlarla dolaylı indirim sağlanırken, özellikle yağ kategorisinde avantajlı ürün ve promosyonlar uygulanıyor.

Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında

YORUMLAR 15
  • çoluk çocuk 1 ay önce Şikayet Et
    çoluk çocuk bile güler. kendinizi mi kandırıyorsunuz. Şok en az indirim yapan markettir. et süt ürünlerinde asla indirim olmaz aksine devamlı fiyat yükselir. en çok iskonto aldıkları İsrail ürünlerini broşürlerinin tepesine büyük harfle koyarlar. sonra da helal kazanıyoruz diye geçinirler. patates soğan dışında kolay kolay birşey almam.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yorum yapan arkadaşlar Şok market diğerlerine göre daha vicdanlı eyri oturup doğru konuşalım geçen indirimli baya ürün vardı ve bizde aldık sagolsunlar
    Cevapla
  • celal 1 ay önce Şikayet Et
    Oligarklar bir bir bitirilmeli.
    Cevapla
  • Dadas 1 ay önce Şikayet Et
    dün sızın marketlerin hepsi etiket değiştiler yanimizda zamlari vurdular üstüne sonrada siz fiyatları sabitledik diyorsunuz sizi gidi uc kagitcilar
    Cevapla
  • Karahan18 1 ay önce Şikayet Et
    %45'e varan indirimle ürün satıp kar edebildiklerine göre, ne kadar yüksek karlarla satış yapıp milleti soyduklarını hesap edin. Sorsanız çok düşük kar marjlarıyla çalıştıklarını söylerler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle