Ünlü banka açıkladı: Almanya 4 yıllık bir krizin o rtasında

Commerzbank'ın emlak bölümü başkanı Henning Koch, Almanya'nın dört yıllık bir emlak krizinin ortasında olduğunu açıkladı.

Ünlü banka açıkladı: Almanya 4 yıllık bir krizin o rtasında
Ünlü banka açıkladı: Almanya 4 yıllık bir krizin o rtasında
GİRİŞ 14.03.2024 10:29 GÜNCELLEME 14.03.2024 15:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya'nın en büyük bankalarından Commerzbank'ın emlak şirketi Commerz Real'in başkanı Henning Koch, Almanya'nın bir emlak krizinin ortasında olduğunu söyledi. Koch, bu durumun daha fazla zarara ve istenmeyen mülklerin sıkıntılı satışlarına yol açacağını ifade etti. 

Koch, "İki yıllık krizin ardından şu anda devre arasında olduğumuza ve önümüzde iki yıllık bir kriz olduğuna inanıyoruz. Önümüzde hala çok uzun bir yol var" açıklamasında bulundu. Commerz Real'in başkanı, daha fazla yatırımcının sektörden nakit çekmesini ve daha fazla mülk sahibinin mülkünü satışa çıkarmasını bekliyor. 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    gemi batıyormu ??? surıye ve ukraynalılar bir kac yılda ayakta sonra gemi büyük su alacak ..
    Cevapla
  • Gölge 1 ay önce Şikayet Et
    Bunu bilmek için filozof olmaya gerek yok emlak piyasası sıkıntılı günler geçirecek banka faiz oranları yüksek dahada yükselecek ödemelerde sıkıntı yaşayacak olan ev sahipleri evlerini satışa çıkaracak faiz oranları yüksek olduğu için ev fiyatları düşecek
    Cevapla