Ekmek ve simit fiyatlarında yeni dönem!

Türkiye'de ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde yeni bir dönem başladı. Yürürlüğe giren karara göre, ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde Ticaret Bakanlığından olumlu görüş aranacak.

GİRİŞ 14.03.2024 00:48 GÜNCELLEME 14.03.2024 09:16
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Son dakika ekmek haberleri: Türkiye'de ekmek ve simit fiyatlarında yeni dönem başladı.

EKMEK VE SİMİT FİYATLARINDA BİR İLK

Ekmek ve simit fiyatı ilgili belediye, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ticaret ve sanayi odası veya ticaret odası ile ilgili odanın temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından değerlendirilecek.

Ticaret Bakanlığının olumlu görüşünün alınmasından sonra Birlik tarafından onaylanacak.

Ekmek ve simit fiyatlarında yeni dönem!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • Ümitler 1 ay önce Şikayet Et
    Zam verdiler sözde de nasıl harcanacak paralar sanki çok zam yapılmış gibi, zam değil sabit fiyat diliyorum tüketim malları için de,kira, elektrik,gaz vs.zam olmasın ya ülke olarak enflasyonu yaşamayalım ne olur ya birileri dur desin artık
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Önce insaflı olalım. İnşaat maliyeti artınca ev fiyatı artıyor ve nihayetinde kira artıyor. ANCAK buğday 7.5’den 8.5’e çıkıyor ve ramazan pidesi 8’den 20’ye çıkıyor. Bu açgözlülüktür, hırsızlıktır!
    Cevapla
  • frdun 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar fırsatçı insafsız, pide fırınında fiyat sordum 50 TL dedi.. Sanki kolay kazanıyoruz.. Kasaplar ve tavuk eti satanlar zam gelmemesine rağmen fiyat yükseltmek için birbirlerine eleman gönderip fiyat belrliyorlar.. Yazıklar olsun bize güya müslümanız..
    Cevapla
  • Eymen 1 ay önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz ekmek , ekmek bedava el insaf yumurta tanesi 5 6 zeytin kilosu 150 200 peynir 300 400 olmuş zeytinyağı 300 400 kilosu et kilo 400 kıyma kilo 300 ayıp ayıp 6 milyon günlük ekmek atıldığına göre çöpe hala bedava ekmek 20 pide 40 olmalı şu şartlarda en düşük olması gereken bence
    Cevapla
  • Tamam 1 ay önce Şikayet Et
    100tl yapalım!! Zeytin yağının alternatifi ayçiçeği var. Ekmek yerine ne yiyelim?
    Cevapla
  • Bakan nerde? 1 ay önce Şikayet Et
    Her Ramazanda 1 araba alan fırıncı tekerin patlasın, Ramazan pidesi 20 tl olur mu??
    Cevapla
  • selim 1 ay önce Şikayet Et
    gücünüz ekmek fabrikalarına yetiyor zaten ya simitciye ya ekmekciye sıkıyosa piyasayı durdurun işinize gelmiyor kooperatif acmıslar doğru dürüst ürün yok vede pahalı kalitede yok ya kanadadan gelmiş yada çinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle