AGF Başkanı Halilov: Ortak projelerimiz devam edecek

Azerbaycan Gençlik Fonu Başkanı Kadir Halilov, TÜGVA daveti ile bulunduğu "7. Gençlik Buluşması"nda, Azerbaycan ve Türkiye arasında ortak projelerin devam edeceğini belirtti.

AGF Başkanı Halilov: Ortak projelerimiz devam edecek
AGF Başkanı Halilov: Ortak projelerimiz devam edecek
GİRİŞ 12.03.2024 18:46 GÜNCELLEME 12.03.2024 18:46

Azerbaycan ve Türkiye Cumhuriyeti devlet başkanlarının önderliğinde, iki ülke arasında kurulan dostluk ve ittifak ilişkileri çerçevesinde, son yıllarda Azerbaycan Cumhuriyeti Gençler Fonu ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) arasında kurulan yakın işbirliği kapsamında her iki ülke gençlerinin katılımıyla birçok forum, kampanya, kamp, yarışma ve diğer ortak etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu konuda İstanbul’da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen 7.Gençlik Buluşmasında davetli olan Azerbaycan Gençler Fonu Başkanı Kadir Halilov şunları söyledi: 

'TÜRKİYE İLE EN YAKIN, KARDEŞ ÜLKE OLAN AZERBAYCAN2I TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYDUK'

“Gençler Fonu ve TÜGVA'nın ortak yürüttüğü projelerin yanı sıra, son dönemde her iki ülkede de karşılıklı davetlere dayalı olarak düzenlenen gençlerle ilgili büyük ölçekli etkinliklere Azerbaycan ve Türkiye heyetlerinin katılımı da sağlanmaktadır.

Azerbaycan Gençler Fonu olarak TÜGVA'nın daveti üzerine 7. "Gençlik Buluşması"na (Gençlerle Buluşma) katıldık. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı etkinlikte yer almak ve Türkiye ile en yakın, kardeş ülke olan Azerbaycan'ı temsil etmekten gurur duyduk."

Gençler Fonu başkanı “Azerbaycan ile Türkiye arasında her alanda üst düzey ilişkiler gençlerimiz vasıtasıyla daha da sağlamlaştırılmaya devam ediyor. Azerbaycan Gençler Fonu olarak gelecekte hayata geçireceğimiz proje ve programlarla bu ilişkilerin güçlenmesine olumlu katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.