Ordu'da fındık fiyatlarında yükseliş

Ordu'da fındığın kilogramı serbest piyasada 120 liradan işlem görürken 125 liraya yükseldi.

Ordu'da fındık fiyatlarında yükseliş
Ordu'da fındık fiyatlarında yükseliş
GİRİŞ 12.03.2024 12:18 GÜNCELLEME 12.03.2024 12:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, yaptığı açıklamada, serbest piyasada fındık fiyatının kademeli olarak yükselişini sürdürdüğünü söyledi.

Sezona 65 liradan başlayan fındık fiyatının yükselmeye devam ettiğini aktaran Soydan, geçen hafta 120 liradan işlem gören fiyatın 5 lira daha arttığını ifade etti.

Soydan, 50 randımanlı fındığın fiyatının serbest piyasada 125 liraya çıktığını belirterek, "Aslında bu fiyatlar beklediğimiz fiyatlar. Önümüzdeki günlerde serbest piyasada oluşan bu rakamların bir miktar daha artacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    ZENGİNLER, ZEKATINIZI VE SADAKALARINIZI ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN EMRETTİĞİ ŞEKİLDE VERİN. KENDİ VERECEĞİNİZ ZEKAT ve SADAKALARDAN ÇALMAYIN. MASUM İNSANLARIN HAKKINI YEMEYİN. HIRSIZLIK YAPMAYIN..
    Cevapla
  • Ordu 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye dünyanın en büyük fındık ihracatçısı kaldı ki almıyorum diyenler fındığın maliyeti kilo da 100-120 ₺ İstanbul'da yaşıyorum fiyatı toplmaya değmediği için 4-5 senedir tarla da bırakıyoruz
    Cevapla
  • ibrahim 1 ay önce Şikayet Et
    Almayız olur biter..Fındık yemezsek ölürmüyüz..
    Cevapla
  • Kahramanmaraş li 1 ay önce Şikayet Et
    biz yemedikten sonra findiga güç mü yetiyor 350 kilo
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel ülkemin doymayan tokları. Bir hepinizi bir avuç toprak doyuracak
    Cevapla