Mehmet Şimşek: Tüm kesimler tarafından anlaşılan programların başarısı artar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Orta Vadeli Program'ın hazırlanmasından uygulanmasına kadar her aşamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü desteğini gördüğünü dile getirdi.

Mehmet Şimşek: Tüm kesimler tarafından anlaşılan programların başarısı artar
Mehmet Şimşek: Tüm kesimler tarafından anlaşılan programların başarısı artar
GİRİŞ 07.03.2024 13:52 GÜNCELLEME 07.03.2024 14:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Elazığ mitinginde vatandaşlara hitap ederken ekonomi programına değindi.

Erdoğan, ekonomiye ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, ekonominin 6 Şubat'ta yaşanan ve Elazığ'ı da etkileyen depremlere, bölgedeki çatışmalara rağmen geçen yıl yüzde 4,5 büyüdüğünü söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, de bu açıklamalar üzerine sosyal medyadan yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

Programın hazırlanmasından uygulanmasına kadar her aşamada Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğini gördük. Göreve geldiğimiz günden itibaren gereken tüm politikaları ivedilikle uygulamaya aldık.

"PROGRAMIMIZIN HEDEFLERİNİ VE SONUÇLARINI ANLATIYORUZ"

Ulusal ve uluslararası platformlarda programımızın hedeflerini ve sonuçlarını anlatıyoruz. Programı anlatmak için dün Batman’daydık, bugün Gaziantep’teyiz. Tüm kesimler tarafından anlaşılan ve kabul gören programların başarısı artar.

MEHMET ŞİMŞEK, GAZİANTEP'TE İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak üzere kente gelen Şimşek, Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi'nde gerçekleştirilen "İş İnsanları ile Toplantı"ya katıldı.

Burada sunum gerçekleştiren Şimşek, katılımcıları Türk ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.