Bursa'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

İftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi Bursa’da 20 liradan satılacak.

GİRİŞ 06.03.2024 21:18 GÜNCELLEME 07.03.2024 10:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ramazan ayına sayılı günler kala, pide fiyatları Bursa Fırıncılar Odası tarafından açıklandı. Türkiye ortalamasına göre belirlenen 330 gram pidenin, 20 liradan satılacağını açıkladı. Kalabalık aileler için ise 500 gramlık pide fiyatı 30 liradan tezgahlarda yerini alacak.

Ekmek fiyatlarına herhangi bir zam beklenmezken, BESAŞ’ın üreteceği pidenin fiyatı ise belli olmadı. Bursa’da geçen yıl 380 gram pidenin 12,50 liradan satışa sunulurken, 480 gram pide 15,75 liradan satılmıştı.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • Vay be 1 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Nizami Alem 1 ay önce Şikayet Et
    Ramazan sadece pide mi manevi yönleri dururken boğaz derdine düşülüyor. Efendimizin ve ashabının bir yaşamlarını bakın.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İtibardan tasarruf edemeyiz. Sorun Efendimizin ashabı meselesi değil. Mesle sizi şahlandıracağım ekonomist benim deyip ülkenin ekonomisinin düştüğü hal. İş dinle olacaksa gerek yok seçime herkes versin islama oyunu olsun bitsin. Boş adamsınız Allah'tan ne kuldna ne isteyeceğinizi bilmiyorsunuz. Boğazıma laf söyleyeceğine kendi beynine laf söyle. Kula kulluk etme.
    Cevapla
  • hasann 1 ay önce Şikayet Et
    Ak partili büyük şehir belediye başkanı olan, tek en büyük şehir!!!
    Cevapla
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Kütahya'da 25 lira oldu pide bir ramazan ayı var fırsat fırsattır deyip fiyat hemen zam yüzde yüzden fazla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle