Yatırım ortamı için 57 maddelik eylem planı yarın açıklanıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik 57 maddelik eylem planının yarın açıklanacağını duyurdu.

GİRİŞ 29.02.2024 17:11 GÜNCELLEME 29.02.2024 17:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) 57 maddelik eylem planını yarın açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz bugün TOBB Sektörler Şurası'nda yaptığı konuşmada, "YOİKK Eylem Planını yarın kamuoyuna deklare etmeyi planlıyoruz" dedi.

Yılmaz, "Yatırım ortamıyla ilgili mevzuatın, idari ve yargısal süreçlerinin kolaylaştırılması ve sadeleştirilmesi, sanayi için öncelikli olmak üzere yatırım yeri imkanlarının geliştirilmesi, hedef odaklı ve seçici yatırım finansmanı sağlanması, sanayide dijital ve yeşil dönüşümün hızlandırılması, mesleki eğitim ve iş gücü piyasalarındaki ihtiyaçların giderilmesi gibi alanlarda iyileştirme hedefleyen 57 maddelik YOİKK Eylem Planında tüm paydaşlar ile mutabık kaldık." ifadelerini kullandı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    staj da sanayide çalışan meslek liselilerin sigorta girişleri emeklilikte sayılmalı ülkede meskek erbabı yetişmiyor artık görün bunu
    Cevapla
  • Konyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Çıraklık okulu sigorta başlangıç sayılmalı reis
    Cevapla
  • Hüsrev Ağa 1 ay önce Şikayet Et
    Enerji enerji enerji. Yenilenebilir ve nükleer enerjide daha aktif ve hızlı olmak zorundayız. Elektrik için doğalgaz ve kömür ithal edilmemeli artık. En büyük yatırım enerjiye yapılmalı.
    Cevapla
  • Kırgın 1 ay önce Şikayet Et
    7200 pirim gün eşitleme sözünüz halen gerçekleşmedi orta vadeli programda deniliyor kesin bi tarih istiyoz çok bekletildik sesimizi duyun artık
    Cevapla
  • İSMAİL 1 ay önce Şikayet Et
    2023 kpss puan sıralamasına göre atama bekleyen öğretmenlerde müjde bekliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle