PTT'den TSK personeline yüzde 30 indirim

PTT AŞ ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve ailelerine yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak.

GİRİŞ 27.02.2024 11:19 GÜNCELLEME 27.02.2024 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve ailelerine yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirket, terörle mücadele ve Suriye harekat alanları gibi önemli noktalarda ateş hattında bulunan ve canları pahasına vatanın güvenliğini sağlayan kahraman TSK mensuplarına desteklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, tüm TSK mensupları ve ailelerine, yurt içi varışlı kargo gönderimlerinde güncel tarife üzerinden yüzde 30 indirim uygulanmaya başlandı. Söz konusu indirimden TSK personeli ve aileleri, PTT iş yerlerinde çipli akıllı kurum kimlik kartları veya aile bireylerine ait kurum kimlik kartlarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecek.

Kampanyayla Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki TSK personeliyle ailelerine moral ve motivasyon sağlanması amaçlanıyor.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • esas 2 ay önce Şikayet Et
    Bir de kargoyu zamanında ulaştırsalar ne güzel olur. Arayıp ta niye gelmedi nerede bu diye kıvrandırmasalar. Kargo şirketlerinde eleman mı yoktur nedir yoktunuzları veya teslim ettikleri! lafları ile savsaklıyorlar. Satıcılar dilerim şikayetlerine göre şirketleri sınıflandırıp bazı şirketler ile çalışmayı sonlandırır
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Askerimiz bu vatan için canını ortaya koyuyor, postalı ayağından çıkarmadan aylarını, yıllarını Irak'ta, Suriye'de, geçiriyor. Oları biraz olsun onore etmek için bunun gibi indirim ve ayrıcalıkların yaygınlaştırılması gerekiyor.
    Cevapla