Kademeli emeklilik gelecek mi? Bakan Işıkhan son noktayı koydu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği staj ve kademeli emeklilik gelecek mi sorusuna yanıt verdi. Bakan Işıkhan, "Kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok." dedi.

GİRİŞ 26.02.2024 21:17 GÜNCELLEME 27.02.2024 09:44
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

Son dakika emekli haberleri: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği kademeli emeklilik konusunda açıklama yaptı.

'KADEMELİ EMEKLİLİKLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMAMIZ YOK'

Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti MYK'sının ardından "Kademeli emeklilik düzenlemesi yapılacak mı?" sorusuna "Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok." diye cevap verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 205
  • VEZİR KAHRAMAN 2 ay önce Şikayet Et
    kademeli emeklilik bütçeye zarar vermez mağduriyet giderilir kademe kademe aradaki 17 yıl fark bu şekilde daha adil olmuş olur destek istiyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    2000 öncesi tescil sicil kaydı oda kayıtlarını alınız lütfen bizleri mağdur etmeyiniz müjde bekliyoruz inşallah
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Kademeli emeklilik hakkımızı istiyoruz sayın bakanım
    Cevapla
  • alperen 2 ay önce Şikayet Et
    EYT lilerin faturası diğer emeklilere kesildi NET
    Cevapla
  • sivaslı 2 ay önce Şikayet Et
    Bağkur 7200 güne düşürdüh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle