Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul açıklaması: Murat Kurum ile...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da katıldığı programda Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a destek verdi. Uraloğlu, "İnşallah Murat Kurum ile daha güçlü hizmet edeceğiz” dedi.

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul açıklaması: Murat Kurum ile...
Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul açıklaması: Murat Kurum ile...
GİRİŞ 24.02.2024 00:30 GÜNCELLEME 24.02.2024 00:30

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da Trabzon Dernekleri Federasyonu’nca Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen “Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü” etkinliğine katıldı.

Trabzon şehrinin lezzet ve tarihinin tanıtıldığı “İl Tanıtım Günleri” kapsamında gerçekleştirilen programa Bakan Uraloğlu'nun yanı sıra AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon milletvekilleri Adil Karaismailoğlu ve Mustafa Şen, ilçe belediye başkanları ve başkan adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından folklor gösterisi ile devam etti.

'İNŞALLAH MURAT KURUM İLE DAHA GÜÇLÜ HİZMET EDECEĞİZ'

Etkinlikte konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “15 Temmuz kalkışmasında ilk etapta Trabzon’daki arkadaşları aramıştım. Herkesin meydan parkında olduğunu öğrenmiştim. Trabzon, memleketin başı derde girdiği zaman elini değil gövdesini taşın altına koyan bir şehrin evlatlarıdır. Ben de bir Trabzonlu olmaktan duyduğum gururu, şerefi, onuru sizlere anlatmak istiyorum. Bize her yer Trabzon diyerek yola çıktık. Bu anlayışla Türkiye’nin her tarafına hizmet ettik. İnşallah Murat Kurum ile daha güçlü hizmet edeceğiz” dedi.

'İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR'

Yapılan faaliyetler hakkında konuşan Uraloğlu, “Birçok hizmet yaptık. Çanakkale Köprüsü’nden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne kadar. Marmaray, Avrasya, Kuzey Marmara Otoyolu, dünyanın en uzun köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü’ne kadar. 14 buçuk kilometre ile Zigana Tüneli, Avrupa’nın en büyüğüdür. Trabzon’a ne lazımsa onları biz yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim için İstanbul Büyükşehir Belediyesi kıymetlidir. 6 Şubat'taki depremde devletin tüm kurumlarını seferber ettik. 2 ayda biz 11 ili gezdik. Orada Ankara ve İBB çok daha organize olabilirdi. Bütün kurumlarımızla sahadaydık. Tam 130 bin kilometre İstanbul’da metro hattı yaptık. Yaptık dedikleri kilometrenin yüzde 80 seviyesinde belli bir kısmını biz teslim ettik ve onların bir kısmı yapılabildi” ifadelerini kullandı.

Program sonunda etkinlik alanında stantları ziyaret eden Bakan Uraloğlu, vatandaşlar ile birlikte horon oynadı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.