Acun Ilıcalı Alman kanalının yarısını satın alıyor

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon Euro karşılığında satın alıyor.

Acun Ilıcalı Alman kanalının yarısını satın alıyor
Acun Ilıcalı Alman kanalının yarısını satın alıyor
GİRİŞ 23.02.2024 15:34 GÜNCELLEME 23.02.2024 15:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1'e ortak oluyor.

Acunmedya'nın sahibi Ilıcalı'nın Sport1 şirketinin hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın alacağı duyuruldu. Açıklama, kanalın satıştan önceki tek sahibi olan İsviçreli medya grubu Highlight Communications tarafından yapıldı.

Reuters'ın haberine göre, Acunmedya'nın sporla ilgili realite formatları gelecekte Sport1'de de yayınlanacak.

SATIŞ HENÜZ ONAYLANMADI

Ajans, Almanca konuşan izleyici kitlesi için ilk olarak uyarlanacak yapımın, spor realite yarışması "Exatlon" olacağını duyurdu.

Highlight Communications, geçen yaz Sport1'in hisselerini tamamen ya da kısmen satışa çıkarma kararı almıştı. İsviçreli şirket, kanalın daha da geliştirilmesi amacıyla bu adımı attığını açıklamıştı.

Reuters haber ajansı, Sport1'in Acunmedya'ya satışının henüz rekabet ve medya düzenleme kurumlarınca onaylanmadığını belirtti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Lazo 2 ay önce Şikayet Et
    Çalmadan ve hak yemeden zenginlik olmaz demişler. Herşeyi satan alabilirsin ama kul hakkı ve sağlık için paran geçmiyor.
    Cevapla
  • MALAKUS3302 2 ay önce Şikayet Et
    Biri ben evimi zor geçindiriyorum diyor olabilir herkes zengin olacak diye bir kural yok ve sen birşey yapamadığının altında bir çok sebep vsrdır
    Cevapla
  • MALAKUS3302 2 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi Adamdır Acun kardeşim Rabbim mıafak etsin Çalışkan ve başarılıydı sevildi seyredildi tutuldu Allah rıskını vetdi neden kötülüyorsunuz
    Cevapla
  • MALAKUS3302 2 ay önce Şikayet Et
    Negatif yorum yapanları kimler ve hangi görüşte olduklarını tahmin ediyorum. Siz o kin nefretinizle ölüp gideceksiniz siz kaybedenlerdensiniz.
    Cevapla
  • ALPASLAN 2 ay önce Şikayet Et
    Acun Bizansın Altınlarınımı buldun bu kadar para ama sana yakışır Adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle