Bakan Şimşek'ten seçim sonrası mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek" dedi.

Bakan Şimşek'ten seçim sonrası mesajı
Bakan Şimşek'ten seçim sonrası mesajı
GİRİŞ 22.02.2024 15:12 GÜNCELLEME 22.02.2024 15:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek" ifadelerini kullandı.

Şimşek, X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şirketlerimiz uluslararası piyasalarda sermaye benzeri kaynaklara artık daha rahat erişebiliyor. Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek. Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Bay emekli 2 ay önce Şikayet Et
    Mehmet bey bir gün emeklileri de makam odanızda agirlasaniz bir ıhlamur içsek içimiz isinsa nasıl olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Kredi kartı faizleri düşer mi, 8 ayda 5 kat arttırıldı
    Cevapla
  • Canpolat 2 ay önce Şikayet Et
    Sayin Bakanim maliyeciler sokak sokak gezip kiracilari tesbit edip sorular sorup maliyeye gelmelerini istiyorlar bu durum kiraciya misliyle geri dönecektir lütfen bu insanlarin işlerini kolaylaştirin
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sayın bakanım özel hastane özel okul dershanelerde kredi kartı ile yaptığımız ödemelere fiş fatura vermiyorlar lütfen denetlermisiniz
    Cevapla
  • Mustafa Hazır 2 ay önce Şikayet Et
    "Seçimden sonra dolar çıkacak" Propagandası yapılıyor. Devlet bunlara bakmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle