Ek MTV ile ilgili iddialar yalanlandı

Bazı medya ve sosyal medya platformlarında 'Ek MTV' gelecek şeklinde algı haberleri dikkat çekti. "Yılda 4 kez motorlu taşıtlar vergisi alınacak" iddiasını yalanlandı.

Ek MTV ile ilgili iddialar yalanlandı
Ek MTV ile ilgili iddialar yalanlandı
GİRİŞ 20.02.2024 19:40 GÜNCELLEME 20.02.2024 21:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

'Ek MTV' gelecek şeklinde algı haberleri Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından çürütüldü. Buna göre 'Yılda 4 kez motorlu taşıtlar vergisi alınacak' iddiası yalanlandı.

"YILDA 4 KEZ MTV ALINACAK" İDDİASI ÇÜRÜTÜLDÜ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Yılda 4 kez motorlu taşıtlar vergisi alınacak" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Merkezden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan, 'Yılda 4 kez motorlu taşıtlar vergisi alınacak' iddiası doğru değildir. İddia edilenin aksine Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın böyle bir çalışması bulunmamaktadır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik mesnetsiz iddialara itibar etmeyiniz."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • DURSUN 2 ay önce Şikayet Et
    Ne farkaeder araç zorunlu sigortası 800 ₺ iken 5000₺ olmuş vicdan kalmamış artık
    Cevapla
  • Herşey vatan için. 2 ay önce Şikayet Et
    Bence milyonları bulan suriyelilerin masrafları ancak karşılanır seçim olmasa geçen yıl gibi mutlaka alınırdı ama cesaret edemiyorlar
    Cevapla
  • Kamyoncu 2 ay önce Şikayet Et
    seçimlerden sonra ötv nin mötv si çıkar çıkarda çıkar artık
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ben bu saatten sonra her şeye inanırım olmaz dediğim herşey oldu
    Cevapla
  • necip 2 ay önce Şikayet Et
    Bence ayda 1 alınsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle