Savunma ve havacılıkta ihracat şampiyonlarına ödülleri verildi

Savunma ve havacılıkta 2023'ün ihracat şampiyonu olan ilk 5 firma, BAYKAR Makina, TUSAŞ, MKE AŞ, TEI ve BMC'ye ödülleri Antalya'daki törende verildi.

GİRİŞ 17.02.2024 17:13 GÜNCELLEME 18.02.2024 10:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalya'da düzenlenen Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı kapsamında "Savunma ve Havacılıkta 2023 İhracat Şampiyonları" ödül töreni gerçekleştirildi.

Belek Turizm Merkezi'nde düzenlenen "Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nın ikinci gününde Savunma Sanayii Başkanlığı Uluslararası İşbirliği Daire Başkanı Dr. Murat Ceran, savunma ve havacılık ihracatında başkanlığın stratejisini anlattı.

Konferans kapsamında Orta Doğu, Orta Asya, Uzak Doğu, Amerika, Avrupa ve Afrika başlıklarında ayrı bölgesel değerlendirmeler yapıldı.

BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın da basına kapalı gerçekleşen konuşmasının ardından savunma ve havacılıkta 2023 ihracat şampiyonları olan ilk 5 firma, BAYKAR Makina, TUSAŞ, MKE AŞ, TEI ve BMC'ye ödülleri Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından verildi.

Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında

YORUMLAR 2
  • Hulusi 2 ay önce Şikayet Et
    Anadolu evladı bir başkadır yolları her daim açık olsun Rabbım kolaylık versin işlerinde
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Göğsüm kabardı bu kadar güzel insanları bir arada görünce hele bir de türk toprağın evladıysa
    Cevapla