AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'dan öğrencilere müjde

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, İstanbullu gençlere 10 bin TL eğitim desteği verileceğini açıkladı.

GİRİŞ 12.02.2024 22:36 GÜNCELLEME 13.02.2024 11:44
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Son dakika Murat Kurum haberleri: 31 Mart yerel seçimlerine 2 aydan az bir süre kala Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan İstanbul'a yeni müjdeler verdi.

GENÇLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ VERİLECEK

AK Parti İstanbul hesabından yapılan paylaşımlarla Murat Kurum'un İstanbullulara vaatleri açıklandı.

Murat Kurum, İstanbul'da eğitim gören gençlere 10 bin liralık eğitim desteği verileceğini duyurdu. 

İşte İstanbul için hayata geçirilecek olan vaatlerden bazıları:

  1. Gençlerimiz için eğitim olmazsa olmazımızdır. Gençlerimize 10 bin TL eğitim desteği veriyoruz. Eğitim bir nesil, İstanbul'un olsun.
     
  2. Gönüllerin bir olması, evlerin şen olması için çalışıyoruz. Evlenecek olan tüm çiftlerimize 50 bin ₺ beyaz eşya desteği İstanbul'un olsun.
     
  3. Marmara Denizi bizler için paha biçilemez bir değerdir. Arıtma tesislerimizle, bir damla arıtılmamış su denizimize akmayacak. Temiz bir deniz İstanbul'un olsun.
     
  4. Deprem hepimizin hassasiyet gösterdiği birincil konulardan bir tanesi. İşte bu sebeple 650 bin konutla tarihe geçecek dönüşüm hareketi İstanbul'un olsun.
     
  5. Kaybolan yılları, telafi etme zamanı yaklaşıyor. İstanbul'da kadın girişimcilerimize destek sağlayacağız. En güzel yarınlar İstanbul'un olsun.
     
  6. Şehrimizin iki yakasında açacağımız 50 bin kapasiteli hayvan barınaklarıyla sokaklar güvenli bir şekilde İstanbul'un olsun.
     
  7. Üç yeni İstanbul Şehir Kütüphanesi İstanbul'un olsun.
     
  8. İstanbul, uluslararası organizasyonların başkenti olsun, İstanbul'un olsun.
     
  9. Beş yılda tamamlanacak olan 250 bin araçlık otopark İstanbul'un olsun.
     
  10. 964 mahalleye spor tesisi, İstanbul'un olsun.
     
  11. İstanbul'a iki yeni tiyatro ve her iki yakada yeni konser alanı İstanbul'un olsun.
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul trafiğinin rahatlaması için 4.ve 5. köprü yapılması lazım başkanım
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    istanbul trafiğinin rahatlaması için 4.ve 5. köprü şart başkanım
    Cevapla
  • Ozlm 2 ay önce Şikayet Et
    Önce İstanbul rahatlatilmali acilen sanayi kuruluşları disarilara tasinmali.Gerekirse mecbur birakilmali..Hatta diziler filmler bile bir müddet olmasın İstanbul da. Öylesine çok ki bir dusunun.Şehir nefes alamiyor.Nüfus azaltılmali ki olası depreme hazırlık yapılmalı.
    Cevapla
  • Boğaziçi 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul' a Hizmet etmeyen daha çok oy alıyor. Bu işte bir terslik var. Murat Kurum gibi değerli ve Sözünü tutan birisi , Değerler ile başa baş gidiyor , Tam bir Akil tutulması
    Cevapla
  • Recep IŞIK 2 ay önce Şikayet Et
    Herhalde PALA buldu.Bu kadar vaatlerle KAZANIRSA bakalım ne yapacak.İşi çooook ama çok zor.Yüce yaratan yar ve yardımcısı,yolu açık bahtı APAK,sağlık ve mutluluğu heeeep ama hep sürekli olsun.Yüce Yaratan UTANDIRMASIN,onu dünya liderlerine ÖNDER,bizim kilere de ÖRNEK kılsın.DURMAK DURDURULMAK YOK UÇARAKTA DEĞİL IŞIK HIZIYOLA DEVAM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle