Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da yeni müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Sincik'te vatandaşlara Sincik-Malatya kara yolu müjdesi verdi. Muhalefete de tepki gösteren Erdoğan, "Kendi ülkesinin felaketinden medet umanlar, iftira atacak kadar alçalanlara yazıkların olsun" dedi.

GİRİŞ 08.02.2024 18:38 GÜNCELLEME 08.02.2024 21:04
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Son dakika Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Sincik ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, asrın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinden medet ummaya çalışanlara sert tepki göstererek, "Kendi küçük hesaplarından vazgeçemeyenleri maşeri vicdana havale ediyoruz. Hakaret edecek, iftira atacak kadar alçalanlara yazıklar olsun" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'HAK SAHİPLERİNE EN KISA SÜREDE KONUTLARI TESLİM EDECEĞİZ'

Sizleri en kalbi duygularımla, hasret ve muhabbetle selamlıyorum. Sincik'te şehit verdiğimiz 85 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Depremde kaybettiğimiz canları geri getiremeyiz ama onun dışındaki tüm kayıpları telafi edecek imkana sahibiz. Hak sahiplerine en kısa sürede konutları teslim edeceğiz.

Deprem gününden beri buradaki şehirlerimizi yalnız bırakmıyor, her fırsatta geliyoruz. Adıyamanımızda da vatandaşlarımızla buluştuk. Programımıza Kahta ve Sincik'i de dahil ettik. Buraya vefa borcumuz var. Sincik her seçimde rekor oy oranlarıyla bizim yanımızdadır. Yüzde 95'lik oy oranıyla yine yanımızda yer aldınız. 2015 yılında da sizlere teşekkür için gelmiştik.

'KENDİ ÜLKESİNİN FELAKETİNDEN MEDET UMMAYA ÇALIŞANLARI GÖRDÜKÇE ÜZÜLÜYORUZ'

Kahta'ya bakın, Sincik'e bakın, şu birlik beraberlik inşaallah ülkemizin daim birlik ve beraberliği olsun. Her meseleyi, her hadiseyi, milletimizi birbirine düşürmenin, ülkemizi tökezletmenin bahanesi haline getirmek isteyenler  şu manzaraya baksınlar. Sincik'in sergilediği haysiyetli duruştan alacakları çok ders var.

'İFTİRA ATACAK KADAR ALÇALANLAR VAR'

Kendi ülkesinin felaketinden kendi ülkesinin sıkıntılarından medet ummaya çalışanları gördükçe üzülüyoruz. Hakaret edecek, iftira atacak kadar alçalanlar var. Onlara da yazık olsun! Kendi küçük hesaplarından vazgeçemeyenleri maşeri vicdana havale ediyoruz.

Mesele millet olarak, hedefleriyle, hayalleriyle birlikte topyekün başlattığımız şu kıyamı başarıya ulaştırma meselesidir. İşte bunun için Türkiye Yüzyılı diyoruz.

ERDOĞAN'DAN ADIYAMANLILARA MÜJDEYİ VERDİ

İllice beldemiz depremden en çok etkilenen yer. Şu an bakanım oraya gitti. Yerinde orayı görerek eksiklerimize bakacak. İkincisi Sincik-Malatya kara yolu projelendirildi, en kısa sürede inşallah burayı da yapacağız.

Bakanım burada kendisine talimatı verdim Sincik-Kahta arası yol gerçekten çok çok virajlı. Hem Sincik-Kahta yolu hem de Malatya bunların adımını atıyoruz.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Sngl 2 ay önce Şikayet Et
    Adıyaman Sincik arasında ki yol
    Cevapla
  • murat 2 ay önce Şikayet Et
    7200 de talimat vermişmiydin düşürdük dedinya
    Cevapla
  • İSMAİL 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkanım birde atama bekleyen öğretmenlerede müjde ver
    Cevapla
  • Bilocan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu millet eğer ADAMSA sandıkların patlaması lazım....Aynen ALİYEV GİBİ.....
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    artık kahtaya gerçek bir hizmet lazım alt yapı berbat cevre düzenlemesi yollar berbat kahta gerçek hizmet bekliyor gelen çaldı giden caldi yeter artık gerçek hizmet lazım başkanım omarim gerçek hizmet gelir kahtaya başbakanımızın israriyla düzelir inşallah
    Cevapla
  • Mustafa Duyan 2 ay önce Şikayet Et
    Adıyaman Malatya karayolundan kimse bahs etmiyor yılda binlerce trafik kazası meydana geliyor o yolun güzergahında bulunan bizim koçali köyünde şimdiye kadar beş kişi hayatını kaybetmiştir. sözde bu sene ihalesi yapılacaktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle