Bakan Özhaseki'den algı operasyonlarına sert tepki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN TÜRK canlı yayınında kullandığı sözlerinin çarpıtarak, algı operasyonu yapılmasına sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 07.02.2024 08:34 GÜNCELLEME 07.02.2024 11:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milyonların canını acıtan deprem konusunu bile istismar etmekten çekinmeyen bazı art niyetliler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, CNN TÜRK canlı yayınındaki sözleri üzerinden algı operasyonu yapmaya çalıştı.

Sözlerinin çarpıtılarak algı operasyonu yapılmasına sert tepki gösteren Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Bakan Özhaseki, "Deprem gibi hayati bir konuda bile algı çalışması yapmak isteyenler, vatandaşlarımızın söylediklerine kulak versinler” dedi.

“Vatandaşımız şöyle söylüyor: Bize mis gibi villa verdiniz.” diyen Özhaseki, “Vefat eden kardeşlerimizi geri getiremeyiz. Ancak geride kalan yakınlarına sağlam, güvenli konutlar teslim etmeye devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Bakan Özhaseki: Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edilecek!Bakan Özhaseki: Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edilecek!

Hatay’da depremzedeler konutlarına kavuşuyorHatay’da depremzedeler konutlarına kavuşuyor

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Oğuzhan 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Özhaseki ne yazıkki Kayseri Büyük Şehirde göstermiş olduğu başarıyı mecliste ve aktif siyasette gösteremedi, lütfen Özlem Zengin, Mustafa Elitaş , Ali İhsan Yavuz ve sayın Özhaseki AKP nin ön vitrininden çekilsinler bunlar toplumda tepki çeken insanlar benden söylemesi.
    Cevapla
  • Recep 2 ay önce Şikayet Et
    Az ve öz konuşan değil , doğru konuşan kazanır.Doğru konuşanı yanlış anlayan suçu kendinde arasın.Herkesin sorumluluğu var.Allah CC herşeyden hesap vereceğiz.
    Cevapla
  • Kayserili 2 ay önce Şikayet Et
    Bir kayserili olarak size güvenmiyorum sn bakan.
    Cevapla
  • Bozkurt 2 ay önce Şikayet Et
    böyle önemli görevlere gelen insanlar nerde ne konuşacağını bilmeli bilmiyorsa dinamik ve genç arkadaşlar göreve getirilmeli Reis artık eskileri emekliye ayırmalı
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    iyice sasirdilar cok dogru,katiliyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Yahu konuşmanıza dikkat edin yoruma açık konuşma yapıyorsunuz lafın nerelere çekileceğini bilmeden konuşuyorsunuz bakın Mansur Yavaşı beş senedir bir yapmadı ama hiç bir zaman röportaj yapmadı öne çıkmadı doğru dürüst hizmet yapmadı ama kimse Mansur u konuşmuyor az ve öz konuşan kazanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle