Putin'den Erdoğan'a yeni öneri! Türkiye ziyareti öncesi duyurdular

Rusya Devlet Başkanı Putin, 12 Şubat'ta Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Reuters ise bu ziyarete ilişkin, tahıl anlaşmasına dair detayların da gündeme geleceğini yazdı.

GİRİŞ 05.02.2024 17:25 GÜNCELLEME 05.02.2024 17:38
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'ye geliyor. Putin'in 12 Şubat'ta Türkiye'yi ziyaret etmesi beklenirken, açıklama ise Kremlin'den yapıldı.

Putin'in Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Putin’in Türkiye’ye ziyaretinin şubatta gerçekleşmesi için hazırlık yapıldığını söyledi.

Putin'in ziyaretine ilişkin Reuters, Tahıl Koridoru Anlaşması'na dair yeni bir mekanizmanın gündeme getirileceğini belirtti.

KARADENİZ ÜZERİNDEN İHRAÇ EDİLMESİ SAĞLANACAK

Reuters'ın yazısında, şu ifadelere yer verildi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 12 Şubat'ta Türkiye'ye yapacağı ziyarette Rus lidere Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihraç edilmesi için "yeni bir mekanizma" oluşturmayı önerecek.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'ye ziyaretiyle ilgili geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yılın başında ziyaret gerçekleştirme konusunda mutabakat sağlayabiliriz" demişti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • CAHİT UYGUN 2 ay önce Şikayet Et
    Rusları sevmiyen ,ingilizleri sevsin, çünkü ingilizler osmanlıyı çok güzel sevdi.Ruslara gazı verip Osmanlıyla savaştırdı,zayıflıyan Osmanlıyıda Rusyayıda İngilizler yedi, Artık Ruslar uyandı Türklerde uyandı, Levent
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Şuan öyle icab ediyor veselam
    Cevapla
  • TRT izleyen KÖYLÜ 2 ay önce Şikayet Et
    mansur'a cevap. İngilizler Osmanlıya hiç birşey yapmadı, bizi bölüp parçalamadı, Kıbrısı ruma teslim etmedi,Kudüs'ü yahudilere vermedi. Daha sayayımmı ?
    Cevapla
  • mansur 2 ay önce Şikayet Et
    herkes rus hayranı oldu çıktı adamlar hala vizeyi kaldırmadı siz hangi dostluktan bahsediyorsunuz osmanlının en çok savaştıgı ve çöküşünü hızlandıran devlettir rusya
    Cevapla
  • Vatandas 2 ay önce Şikayet Et
    Sen git bati hayrani oluver. Kurtulus savasinda Ruslar bize cok önemli destek oldular. Bos bos konusma
    Cevapla
  • EmirdağLaikası 2 ay önce Şikayet Et
    kat’iyen dinsiz bir millet yaşamaz. Rus da dinsiz kalamaz. Geri dönüp Hıristiyan da olamaz. Olsa olsa, küfr-ü mutlakı kıran ve hak ve hakikate dayanan ve hüccet ve delile istinad eden ve aklı ve kalbi ikna eden Kur’ân ile bir musalâha veya tâbi olabilir. O vakit dört yüz milyon ehl-i Kur’ân’a kılıç çekemez.
    Cevapla
  • pofff 2 ay önce Şikayet Et
    Yahu ruslar dinsiz değil Ortodoks Hıristiyan. Ayrıca Rusyanın 140 milyon nufusu var, bunun belki de sadece 70-80 milyonu Rus gerisi, Türk, Abhaz, Çerkez, Moğol, Çin, Çeçen vs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle