TOGG: Bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı

TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.

GİRİŞ 01.02.2024 22:06 GÜNCELLEME 02.02.2024 09:32
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Geride bıraktığımız Ocak ayına hızlı bir göz atalım. Togg Teknoloji Kampüsü'nde bakım, onarım ve envanter sayımları ardından 8 Ocak'ta yeniden üretime başladık. 9 Ocak'ta, Las Vegas'ta düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES2024'te güncel tasarımıyla T10F'i dünya sahnesine çıkardık. 20 Ocak'ta T10X için çekilişsiz, kurasız, genel sipariş dönemini başlattık. Ocak ayının sonunda ailemiz daha da genişledi ve 1625 yeni kullanıcımız T10X'lerine kavuştu. Bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı" denildi. 

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 24
  • Vatandas 2 ay önce Şikayet Et
    Bu soruya bir cevap veren var mı. Ben araba alırken yabancıdan 3 kat fazla para ödüyorum.
    Cevapla
  • Recep 2 ay önce Şikayet Et
    Hamdolsun kavuştuk. Dört tane daha sipariş verdik. İnşallah kısa sürede teslim edilir. Çok güzel araba. Hiç benzin parası vermiyoruz.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR. BÜTÜN KAİNATLARI YARATAN ALLAHTIR. RAHMAN VE RAHİM OLAN YÜCE ALLAHIN EŞİ, BENZERİ, DENGİ YOKTUR. ALLAH GERÇEKTEN VARDIR... ALLAHIM, beni ve ailemi ve neslimi DOSTLUĞUNA KABUL ET. YALVARIYORUM... ALLAHIM
    Cevapla
  • başgan 2 ay önce Şikayet Et
    sipariş sayısı nedir. onu da söyleyin. kimse sipariş vermiyor. millet kar etmek için yüklendi. sonra zam üstüne zam. aşırı pahalı. daha ucuz fiyata lüks benzinli alır biner insanlar.
    Cevapla
  • Ali.E 2 ay önce Şikayet Et
    Hangi yorum?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle