Maduro, Bakan Bayraktar ile görüşmesini "muhteşem" olarak nitelendirdi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "Alparslan Bayraktar ile muhteşem görüşme" ifadesini kullandı.

Maduro, Bakan Bayraktar ile görüşmesini "muhteşem" olarak nitelendirdi
Maduro, Bakan Bayraktar ile görüşmesini "muhteşem" olarak nitelendirdi
GİRİŞ 01.02.2024 11:14 GÜNCELLEME 01.02.2024 11:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, sosyal medya hesabı X'ten Bakan Bayraktar ile yaptığı görüşmenin fotoğraflarını paylaşarak, "Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile muhteşem görüşme. Her iki ülkenin faydasına olacak şekilde ticari alışverişimizin düzeyini yükseltmek amacıyla enerji ve madencilik konularındaki ittifakları güçlendirmek için konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk." değerlendirmesinde bulundu.



Bakan Bayraktar da sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Karakas ziyaretimizde Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro ile de görüşme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanlarımızın liderliğinde gerçekleştirilen karşılıklı resmi ziyaretler neticesinde iki ülke ilişkileri farklı bir boyuta taşınmıştır. Hedefimiz sağlam temeller üzerinde yükselen ilişkilerimizi enerji ve madencilik alanındaki işbirliklerimizle daha da büyütmek olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • idris 3 ay önce Şikayet Et
    Bu Adam Bizim Hainlerden Daha Sahlam İşbirliği yükseltinsin...inallah tr ve islamı kabul eder...sanki bunda türk kanı var
    Cevapla
  • Bir Akıncı 3 ay önce Şikayet Et
    Allah cc hak yolunda birlikte yürümeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim İslamiyetle sereflendirsin bizim vatan hainleri maduroya kurban olsun
    Cevapla
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Siha satilmali askeri ve yeterki petrol versin ucuza biz onu koruruz
    Cevapla
  • MUZTAVA 3 ay önce Şikayet Et
    Türklerin tarihi cok seven bir lider´kilicdaroglu veya Özel´in yerine bu chp´nin ba$inda olsaydi partiye ve Türkiyeye cok daha iyiy yaki$ir ve hayirli olurdu hani i$te hayal buya:1:-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle