Şanlıurfa'da vatandaşa müjdeli haber: Suya yüzde 20 indirim!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağanüstü toplantısında suya yüzde 20 oranında indirim yapıldı. Büyükşehir Meclisi’nde oy birliğiyle alınan karar, 1 Şubat 2024 tarihi itibariyle uygulanacak.

GİRİŞ 30.01.2024 16:52 GÜNCELLEME 30.01.2024 17:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde su kullanım ücretine yüzde 20 oranında indirim yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağanüstü toplandı. Meclis Başkan Vekili Serdar İzol’un Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Meclisi’nde suya indirim kararı oy birliğiyle kabul edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, toplantıda, halkın talebi doğrultusunda su ücretlerine yüzde 20'lik bir indirime gitme kararı aldıklarını belirtti.

ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu da maliyetler konusunda sunum yaparak, Meclis’i bilgilendirip, Şanlıurfa’nın Büyükşehirler arasında suyu en ucuza kullanan iller arasında olduğunu kaydetti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Şahin Bey 3 ay önce Şikayet Et
    doğuda şu faturası ödendiğini yeni duydum 1yaşıma daha girdim
    Cevapla
  • barzani 3 ay önce Şikayet Et
    Türklyenin en pahalı suyu urfanındı. Elektirik fatrurasından Çok geliyordu ve bu şehrin fıratı var.
    Cevapla
  • Omer 3 ay önce Şikayet Et
    Darisi istanbul un başina inşallah
    Cevapla
  • Mert 3 ay önce Şikayet Et
    Onlar su parasi ödüyomuydu ya
    Cevapla