Doğalgaz toptan satış fiyatları değişmedi

BOTAŞ, 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğalgaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.

GİRİŞ 30.01.2024 10:16 GÜNCELLEME 30.01.2024 10:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğalgaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını bildirdi.

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, "Kuruluşumuzun doğalgaz toptan satış fiyatlarını; piyasa koşulları, ülkenin ekonomik şartları, piyasa fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun tarife ile ilgili kararları ve maliyet unsuru olan alım - işletme giderlerindeki değişim dikkate alınarak mümkün olan en makul seviyede belirlenmekte ve tüketicilere sunulmaktadır" denildi.

Açıklamada, "Bu kapsamda, Kuruluşumuz tarafından 01 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olan Doğalgaz Toptan Satış Fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır." denildi.

BOTAŞ, Household Energy Price lndex (HEPİ) fiyatları esas alındığında halen konutlarda, Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğalgaz fiyatının ülkemizde uygulandığını ifade etti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Zaza1212 2 ay önce Şikayet Et
    Yüzleri kara olsun geçen sene 5kusurdu bu sene 6 kusur olmuş millet perişan emekliyi perişan Etiler kiralar piyasa almış başını gidiyor herkes rüşvetçi hırsız olmuş devlet göz yumuyor bu güne kadar hep oy verdim bundan sonra sandığa gitmiyecem hakim haram zikim olsun özelikle belirtmek isterim filistini yanlız bırakanlarin Allah belasını versin inşallah
    Cevapla