Yüzde 71 zammı davul ve zurna ile kutladılar

Düzce Belediyesi’nde imzalanan toplu iş sözleşmesi çerçevesinde en düşük maaş 25 bin 500 liraya yükseltildi. Maaşlara yüzde 71 zam yapılmış oldu.

Yüzde 71 zammı davul ve zurna ile kutladılar
Yüzde 71 zammı davul ve zurna ile kutladılar
GİRİŞ 29.01.2024 18:16 GÜNCELLEME 29.01.2024 18:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Düzce Belediyesi’nde en düşük maaş 25 bin 500 lira oldu. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü işçilerle bir araya gelerek, yeni maaşlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.



Belediye işçilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Özlü, “Biz aslında aynı gemideyiz. Sizler olmazsanız biz hiçbir iş yapamayız. Belediye olmazsa sizler çalışamazsınız. Dolayısı ile biz birbirimizi tamamlıyoruz. Ayrı değiliz, aynı yerdeyiz. Ali Kemal Bey ile birlikte çok yormadan söyleyelim. Ücretlerinize yüzde 71 zam yapıyoruz. Hayırlı olsun. Yüzde 71 zamlı ücretlerinizi alacaksınız” şeklinde konuştu.

Zam haberinin ardından işçiler davul ve zurnalarla yeni zammı kutladı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yorumcu ali kısa faruk özlü niye koltuk derdinde olsun zaten adaylığı açıklandı
    Cevapla
  • ALİ KISA 2 ay önce Şikayet Et
    adaylığı açıklanmış ama daha seçim olmadı, koltuğu korumak için bir şeyler yapmak gerekiyor, bunu sadece bir parti düzeyinde düşmemek gerekir, şuan da belediyelerde hangi parti olursa olsun hizmet yok denecek kadar az,
    Cevapla
  • Ya hayy 2 ay önce Şikayet Et
    Malatyadan düzceye faruk başkana selam
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Babasının malını kendi cebinden vermiyor ya...
    Cevapla
  • Alphan İnan 2 ay önce Şikayet Et
    %71'lik zam Düzce Belediye çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olsun.İnşa Ellah.
    Cevapla
  • Urfalı 2 ay önce Şikayet Et
    Urfa büyük şehir belediye başkanı nindanda artık tasaron işçileri şoförleri kadroya alın artık köle gibi çalıştırmayın askari ücretin altında maaş alıyorlar.Turkiyenin en az maaş alan işçileri Şanlıurfa büyükşehir belediyesi inde çalışan taşeron işçileri ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle