Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri kabul edildi

Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri kabul edildi
Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri kabul edildi
GİRİŞ 25.01.2024 00:59 GÜNCELLEME 25.01.2024 02:44
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Son dakika emekli maaşı haberleri: TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam eden İşsizlik Sigortası ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde emeklileri ilgilendiren maddeler kabul edildi.

EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 10 BİN TL OLACAK

En düşük emekli aylığı 10 bin TL olacak. Zam oranı da yüzde 49.25 olarak güncellenecek.

BAKAN IŞIKHAN EMEKLİYE MÜJDE VERMİŞTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltildiğini bildirmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar uçurum yoktur biri 200 biri ne bilim ne yazık bu millete allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • gerçekler 3 ay önce Şikayet Et
    zamanında primini düzgün ve tam yatirmaz isen böyle oluyor. o zamanlarda birileri fedakarlık yapıp yüksek prim ödüyordu. birileri. askeri ücret gösterip aradaki farkı cebe atıyordu. iş gerçeğe dönünce işte böyle oluyor. fedakarlık yapan kazanıyor. uyanıklık yapan kaybediyor. kendini güya haklı çıkarmak için sonunda da böyle isyan ediyor
    Cevapla
  • Ramazsn 3 ay önce Şikayet Et
    Benim düşüncem millete çocugu yakını yardım etmese aç evi kira olan ne yapsın maaşı çok olana yaradı yazık gerçekten acı bi olay bence memur emeklisi 25 işçi emeklisi en az 15 bin olması lazım
    Cevapla
  • Mehmet Batur emekli 3 ay önce Şikayet Et
    Saygılarımla. Emekli olarak neden böyle zor oldu herşeye zam madem öyle .memura neden birden okadar zami verdiniz ve. Eşit olmalı eşit. Yada kimseye verilmeyecekti en asahi asgari ucretle eşit olunmalı memurda aynı. Bide muhtarlıklar kalksın 17 bin TL lik ne iş yapiyorlarki. Emeklilerimiz. İnan çok zor durumdalar. Memur SSK baykurlu. Eşit olsun. Memur yattihi yerden para alıyor bide is.
    Cevapla
  • Saime 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen muhtarlıklar kalksın boş yere para alıyorlar
    Cevapla
  • pes doğrusu 3 ay önce Şikayet Et
    3600 Gün ile 9000 Gün arası maaş farkı BİN TL ye kadar düştü. Arkadaşlar Haramı mideniz alıyorsa ısrara devam edin. Kabak tadı veriyor artık. 25 yıl çalışana yazık değil mi.
    Cevapla
  • gariblık napalım 3 ay önce Şikayet Et
    en düşük emekli aylığı asgari ücretle eşit olmalı 3600 den emekli olanda aynı 9000 gündende emekli olanda aynı adaletmi adalet herkese olmalı neymiş kök maaş kök maaşda nedir vatandaş olarak tepkiliyim sevgili adaleti kendine göre ayar çekenlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle