Fiyatların artışı balığa olan ilgiyi azalttı

Zonguldak’ta balık fiyatlarının artışı tezgahlara olan ilgiyi azalttı.

Fiyatların artışı balığa olan ilgiyi azalttı
Fiyatların artışı balığa olan ilgiyi azalttı
GİRİŞ 18.01.2024 21:14 GÜNCELLEME 18.01.2024 21:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Zonguldak’ta havaların yeniden ısınmasıyla birlikte balık fiyatları artışa geçti.

Hamsi tezgahlarda 125 liradan satılırken, istavrit ise 50 liradan satıldı. Fiyatların pahalı olması nedeniyle vatandaşlar tezgahlara beklenen ilgiyi göstermedi.

"ŞUBATIN SONU İŞ BİTER"

Balıkçı Bayram Yılmaz, “İstavrit 50-60 lira, hamsi 100-125 lira, mezgit 100-150 lira boyuna göre değişiyor. Arz ve talep meselesi. Çok olduğu zaman ucuz, az olduğu zaman pahalı. Bir ayakkabı boyasının 50-60 lira olduğu yerde istavritin 50-60 lira olması normal. Bu sene kalmadı. Şubatın sonu iş biter” dedi.

 

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Kantar 3 ay önce Şikayet Et
    O zaman Balıkçılar ayakkabı bayası avına çıksın, balığı ayakkabı bayasıyla kıyaslamaları edepsiz ahlâksızlıklarından kaynaklanıyor.
    Cevapla
  • ümit 3 ay önce Şikayet Et
    Bıde konusuyorlar ayakkabı boyası 60 lıruamıs Ac gozluler
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sermayesi bedava denizden toplayıp getiriyorsunuz tamam yevmiyenize eyvallah ama el insaf
    Cevapla
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    Oh olsun durmadan zam yaparsaniz birbieinize bakarak olacaginiz bu nullet akillansin almasin Balik yemezsen ölmezsin lüzumsuz yiyecekleri yemezsen ölmezsin
    Cevapla
  • Emekli Memur 3 ay önce Şikayet Et
    Onu yemezsen ölmezsin bunu yemezsen ölmezsin, tmm da kardeşim her şey pahalı ne yiyelim. Aldığımız hava hariç her şey ateş pahası. Hükümet farkederse korkarım havayada ötv kdv koyar aman duymasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle