TEM'de yeni dönem! Bakan Uraloğlu paylaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde gişe adaları ve kanopileri kaldırarak serbest geçiş sistemi (SGS) kurduklarını bildirdi.

GİRİŞ 18.01.2024 12:35 GÜNCELLEME 18.01.2024 13:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'ndeki düzenlemelere ilişkin paylaşımda bulundu.

Söz konusu bölgede gişe adaları ve kanopileri kaldırdıkları bilgisini paylaşan Uraloğlu, vatandaşların hızlı ve güvenli geçiş sağlayabilmesi için SGS kurduklarını belirtti.



Uraloğlu, saha düzenleme çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Daha önce trafiğin hızını düşürmek amacıyla gişelerden geçiş sağlarken artık bu uygulamanın yerini serbest geçişe bırakıyor, böylece bu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçiyoruz. SGS'yi önümüzdeki günlerde İstanbul'un 5 farklı gişe bölgesinde daha uygulamayı planlarken trafik akışına da hız katmayı amaçlıyoruz." 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    beyler türkiyeki oto yollar köprüler ve havaalanları devletin deyil hepsi kiralıktır. yolları gerçekten çok kötü ama tamir eden zam yapan çok.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yerel halktan şikayetler için özel hat açın vatandaş ile işbirliği yapın
    Cevapla
  • Önce vatan 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda bütn yollar elden geçmeli Saat 18:00 de helikoptere binecen Yukarıdan herşey gözüküyor Yani hastalıkları gör Tedavisini yap
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bütün otoyollara acilen aynısını yapın özellikle kuzey Marmara otoyolu. hgs var ama yine de nakit para istiyorlar. neymiş?? plakayı okumamış.. buna açılan son verilsin. hatta mümkünse vignet uygulamasına geçilsin... bölünmüş yolları ve otoyollar vignet li olsun.
    Cevapla
  • Cumhur 3 ay önce Şikayet Et
    Bende otoyolları ücretsiz yaptı zannettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle