Murat Kurum MÜSİAD'ı ziyaret etti!

Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret ederek kurumun Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda İstanbul ekonomisi masaya yatırıldı.

Murat Kurum MÜSİAD'ı ziyaret etti!
Murat Kurum MÜSİAD'ı ziyaret etti!
GİRİŞ 16.01.2024 16:31 GÜNCELLEME 16.01.2024 16:31

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına devam ediyor.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, bugün İstanbul'un ekonomisine yön veren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Kurum İstanbul Sanayi Odası (İSO) ziyaretinde, kentin ülkenin 68 şehrine denk gelen bir ekonomik güce sahip olduğunu dile getirmişti.

Kurum, burada yaptığı açıklamada, şu ana kadar verimli bir kampanya yürüttüklerini, şehrin ekonomisine destek verileceğini, sanayicilere iş insanlarıyla belirli aralıklarla görüşmeye devam edileceğini aktardı.

MURAT KURUM, MÜSİAD'I ZİYARET ETTİ

Kurum'un bir sonraki durağı ise Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) oldu. Kurum, burada MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

"İSTANBUL’UMUZUN GÜCÜNE GÜÇ KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Kurum, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

İş insanlarımızın destekleriyle İstanbul’umuzun gücüne güç katmak için çalışıyoruz.

MÜSİAD'A DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı tarafından kapıda karşılanan Kurum, herkesle tek tek el sıkıştı. Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Murat Kurum, Asmalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.