Emekli maaş zamları e-Devlet'e yansıdı

Milyonlarca emeklinin merak ettiği maaş zamları E-Devlet'e yansıdı. Vatandaşlar, E-Devlet üzerinden maaşlarını ve ek ödemelerini kontrol edebiliyorlar

Emekli maaş zamları e-Devlet'e yansıdı
Emekli maaş zamları e-Devlet'e yansıdı
GİRİŞ 12.01.2024 16:46 GÜNCELLEME 12.01.2024 17:20
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ocak zammıyla birlikte emeklilerin alacağı maaşlar vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Zamlı emekli maaşları E-Devlet üzerinden görüntülenmeye başladı. Maaş ve ek ödeme miktarları vatandaşlar tarafından görülebiliyor.

E-Devlet üzerinden 'Emekli Aylığı Bilgisi' bölümünden maaşlı zamlar vatandaşlar tarafından kontrol edilebiliyor.

İLAVE ZAM CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SUNULACAK

TÜİK tarafından 3 Ocak'ta yüzde 64,77 olarak açıklanan 2023 yılı enflasyon rakamıyla memur ve emeklilerin maaş artış oranı da netleşmişti. Memur ve memur emeklisinin yüzde 49,25'lik maaş artışına karşın, işçi ve Bağkur emeklisinin zam oranının 37,57'de kalması kamuoyunda beklentilere yol açmıştı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Ali Veli yorumcusu ,senin maaşinin1/4 emekli kesintisiyken memurun3/4 ünden fazlası kesiliyor. eşit olmalimi maaşlar. adalet nasıl olacak anlatta duyalım.
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    düşünen deli,yalanları iz nasilda çıkıyor. yorumcular 200 e dayandı,249 diyeni sende,insaflı davrannmis! 230 diyorsun. yalan söylerken bir araya gelinde birliktelik sağlayın.!!!!
    Cevapla
  • Musa 3 ay önce Şikayet Et
    Evet %37,57 olark yansımış . Biz de yansıtacağız zamanı geliyor.
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 3 ay önce Şikayet Et
    Söylediğiniz hiçbir şeyin anlamı yok artık. Yaptığınız, yapacağınız ne varsa sadece adaletsizliğin biraz daha artmasına yarıyor. Adaletsizlik, haksızlık yapıyorsunuz. Memur emeklilerine temmuz ayında attığınız tarihî kazığı telafi etmek yerine hâlâ daha demogoji yapıp duruyorsunuz. Seçimlerde bunun hesabını ödeyeceksiniz.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bu ne biçim hesap yüzde 31 vermişler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle