Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkan yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık.

Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyon açıklaması
Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyon açıklaması
GİRİŞ 28.12.2023 15:05 GÜNCELLEME 29.12.2023 10:12
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'deki Muhtarlar Toplantısında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, şunları söyledi: 

"Yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkan yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, tüm çalışanlarımıza, ailelerine ve aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

Rakamlar son aylarda enflasyonun ateşinin düşmeye başladığına işaret ediyor. Önümüzdeki dönemde enflasyondaki ivme kaybı daha net görülecektir.

Son dakika: 2024 asgari ücreti net 17 bin 2 lira olduSon dakika: 2024 asgari ücreti net 17 bin 2 lira oldu

MERKEZ BANKASI REKOR TAZELEDİ

Merkez Bankası rezervlerimiz tarihinin en yüksek rakamı olan 145 milyar 456 milyon dolara ulaşarak rekor kırmıştır."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 142
  • Alibaş 3 ay önce Şikayet Et
    Konut sorunu cozulmediği sürece kiracı sürünür
    Cevapla
  • Asgari ücretli baba 3 ay önce Şikayet Et
    Siz anca memura verin. Yarı yarıya fark mı olur bizde aynı ülkede ev geöindirmeye çalışıyoruz. Üstelik 12 saat çalışıyoruz. Hakkımız da alamıyoruz. Yazıktır yazık sandıkta bu sefer onlar versin size oy. Bizden çıkmaz bu saatten sonra
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ama şu zamlarada bi müdahale etseniz iyi olur hele kiralara biliyorsunuz her zamdan sonra ev kiraları artıyor ev sahipleri vicdanlı değil
    Cevapla
  • Ramazan 3 ay önce Şikayet Et
    Güzel ve başarılı haber
    Cevapla
  • yorumcu 3 ay önce Şikayet Et
    marketler etiketleri yenilemeye başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle