Moody's'ten beklenmedik Türkiye kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna ilişkin değerlendirme yapılmadığını duyurdu.

Moody's'ten beklenmedik Türkiye kararı!
Moody's'ten beklenmedik Türkiye kararı!
GİRİŞ 16.12.2023 02:11 GÜNCELLEME 16.12.2023 02:13
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Moody's'ten yapılan açıklamada, takvimde hakkında değerlendirmede bulunulması için 15 Aralık tarihi verilen Türkiye için güncelleme yapılmadığı bildirildi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının yıllık takvimlerinde, ülkelerin kredi notu ve not görünümleri için tarih vermesi, kesin olarak güncelleme yapılacağı anlamına gelmiyor. Kredi derecelendirme kuruluşları belirtilen tarih dışında da bir değerlendirmede bulunabiliyor.

Moody's, halihazırda Türkiye'nin kredi notunu "B3" ve not görünümünü "durağan" olarak değerlendiriyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Tamer 4 ay önce Şikayet Et
    İki yüzlülüklerinde sınır tanımıyorlar. Her işleri art niyetli bunların içi kistleşmiş. Ama her inişin bir çıkışı vardır hesabı bir gün öderler
    Cevapla
  • Taner 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi hallerine baksınlar kimlere hizmet ediyorlar
    Cevapla
  • SERDAR Aydoğan 4 ay önce Şikayet Et
    Acaba yine ne mesajı vermek istediler isvecin NATO üyeliğimi yoksa Filistin savaşı mı
    Cevapla
  • Ekepeli 4 ay önce Şikayet Et
    Belki de paralar mevduata gitsin istemislerdir
    Cevapla
  • Serhat 4 ay önce Şikayet Et
    Dünya'nın en borçlu ülkesi. Birde kendi kendilerini adam gibi değerlendirseler.
    Cevapla
  • Milletin ferdi 4 ay önce Şikayet Et
    Deprem Türkiyede ilave acil kısa vadede 150 milyar dolar yabancı finans ihtiyacı doğurdu. Bu kurumlar da değere bindi. Zaten yeni ekonomi yönetimi de bunun için getirildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle