Çorum Belediyesi personeli artık “Troy” kullanacak

Çorum Belediyesi’nde, personele yerli ve milli ödeme sistemi olan “Troy” özellikli banka kartları teslim edilmeye başlandı.

Çorum Belediyesi personeli artık “Troy” kullanacak
Çorum Belediyesi personeli artık “Troy” kullanacak
GİRİŞ 13.12.2023 21:13 GÜNCELLEME 13.12.2023 21:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın öncülüğünde işçi ve memur sendikalarının da desteğiyle tüm belediye personeli Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarını yerli ve milli firma olan Troy ile değiştirme kararı almıştı. Yapılan başvurunun ardından bankalar tarafından gönderilen Troy kartları personele teslim ediliyor.

Filistin’de İsrail zulmünün devam ettiğini ve zulme karşı herkesin elinden geleni yapması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “İsrail’i ve oradaki zulmü alkışlayan Avrupa Birliği ülkelerini, Amerika’yı ve o zulme destek olan herkesi aynı şekilde büyük bir şiddetle nefrete kınamaya, günahlarını suratlarına vurmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aşgın, “Çorum Belediyesi’nde çalışan işçi ve memurların üye olduğu yetkili sendika temsilcileri ile görüşerek banka kartlarını Troy ile değiştirme kararı almıştık. Bu kararımıza destek veren tüm işçi ve memurlar kardeşlerimiz değişim taleplerini ilettiler. Bugün de toplu bir şekilde Troy kartlarının dağıtımına başladık” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • mta 4 ay önce Şikayet Et
    Bizim memlekeeett bizim memlekeeeet ah canım cananım bizim memlekeett :)))
    Cevapla
  • Mehmet Bursa 4 ay önce Şikayet Et
    Ziraat bankasından troy kart istedim ilkinde Visa yolladılar, aradım troy basımda dediler. Kart kayboldu yine aradım Visa yolladılar. Troy istediğimi yoksa kredi kartı istemediğimi söyledim bakalım ne olacak. Lakin diğer kartlar boy boy tv lerde reklamı yaptırırken troy kart sessiz sedasız anlamak mümkün değil. Bu kartın bir yönetim merkezi ypk mu neden bir faaliyetlerini görmüyoruz ?
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    iç işleri ıyumasın, kamu bankaları da geçsin
    Cevapla
  • Zehni 4 ay önce Şikayet Et
    Bütün türkiyede uygulanması lazım tebrikler çorum
    Cevapla
  • Yorum 4 ay önce Şikayet Et
    Troy karta geçiş için Bankaların daha istekli olması gerekir, Özellikle kamu bankalarının öncülük etmesi gerekir. Toplumun beklentisi bu yönde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle