Hakeme yumruk hisseleri devirdi!

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan şiddet olayları spor hisselerinde sert düşüşe neden oldu. Fenerbahçe hisseleri yüzde 4,72; Galatasaray hisseleri yüzde 2,51; Beşiktaş hisseleri yüzde 1,85 düştü.

GİRİŞ 13.12.2023 07:35 GÜNCELLEME 13.12.2023 09:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü'nün istifa eden başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler’e attığı yumruk spor hisselerinde sert düşüşe neden oldu.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Umut Meler'e yönelik saldırı spor hisselerine de olumsuz yansıdı.

Borsa'da işlem gören dört büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri dün güne sert düşüşle başladı.

Öğleden sonra Borsa İstanbul’un genelinde yaşanan toparlanma eğiliminin de etkisiyle spor hisseleri de bir nebze toparlandı.

EN SERT DÜŞÜŞ FENERBAHÇE'DE

Dünya gazetesinin derlediği habere göre, Fenerbahçe hisseleri bir önceki günkü kapanışa göre güne yüzde 3,1 düşüşle 108,70 TL'den başladı. Fenerbahçe hisselerindeki düşüş gün içerisinde daha derinleşti. Fenerbahçe hisseleri günü yüzde 4,72 düşüşle 107 TL’den kapattı. Galatasaray hisseleri ise yüzde 2,51 gerilemeyle 7,40 TL'den açılırken, gün içerisinde en fazla toparlanan spor hissesi oldu.

Öğleden sonra artıya geçen Galatasaray hisseleri günü yüzde 1,98 artışla 7,73 TL’den kapattı. Beşiktaş hisseleri de dün güne yüzde 1,23 gerilemeyle 48 TL’den başladı. Gün içerisinde satışların derinleştiği Beşiktaş hisseleri dün günü yüzde 1,85 puan kayıpla 47,70 TL’den tamamladı. Dün güne yüzde 2,39’luk düşüşle 2,85 TL’den başlayan Trabzonspor hisseleri ise günü yüzde 2,73 düşüşle 2,865 TL’den tamamladı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Hayret 4 ay önce Şikayet Et
    Ne alakası var 2 gündür borsada neredeyse bütün hisseler o miktarlarda hatta daha fazla düştü. Algı ya katkı vermeyin
    Cevapla
  • 6 Kasım 4 ay önce Şikayet Et
    futboldan soğuttu beni bu tff başkanı, bütün suç onda ama fbli Nihat Özdemir gibi onurlu değil bırakıp gitsin, kültürleri bu...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Ne saçma uydurma bir haber. Alakası yok
    Cevapla
  • Takipçi 4 ay önce Şikayet Et
    Baktın mı hisselere?
    Cevapla
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    Spor kumar aracısı olduğu sürece Hakem oyunları bitmez..
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Ne alakası var borsa tepe taklak gidiyor bütün hisseler düşüyor daha ne. Bir yumruğa dayandırmışsınız saçmalığın daniskası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle