Dört büyükler hisselerine 'Meler' yumruğu! İşte borsadaki son durumları

Dün Süper Lig’de oynanan karşılaşmada hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırının etkisiyle borsada işlem gören 4 büyük takımın hisseleri güne düşüşle başladı.

GİRİŞ 12.12.2023 11:30 GÜNCELLEME 12.12.2023 12:01
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Dün Süper Lig’de oynana Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atmasının olumsuz etkisi borsa da hissedildi.

Borsada işlem gören 4 büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri güne düşüşle başladı.

Fenerbahçe hisseleri kapanışa göre güne yüzde 3,1 düşüşle 108,70 puandan başladı.

Galatasaray hisseleri yüzde 2,51 gerilemeyle 7,40 puandan açılırken, Beşiktaş hisseleri yüzde 1,23 gerilemeyle 48 puandan ve Trabzonspor hisseleri de yüzde 2,39’luk düşüşle 2,85 puandan başladı.



MAÇKOLİK HİSSELERİ

Öte yandan, dün yaşanan olaylar ile maçların durdurulması, internet sitesi Maçkolik'in hisselerini de etkiledi. Şirketin hisseleri yüzde 5 gerileyerek 75,85 liradan işlem görüyor. 

ÇEVİK KUVVET DESTEĞİYLE SAHADAN ÇIKARTILMIŞTI

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Hakeme de pembe kıyafeti giydirdiler ya helal olsun. Barbie barbie barbie...
    Cevapla
  • Aktif 4 ay önce Şikayet Et
    Sömürü çarkları kapatılsın beter olsunlar hepsi
    Cevapla
  • Faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Maçların ertelenmesi Türkiye de ki ikiyüzlülüğün göstergesidir. Aynı Türkiye de Bir Futbol takımı seyir halinde iken otobüsü kurşunlanıyor ve büyük bir faciadan dönülüyor. Tüm dünya da kara bir gece olarak konuşulurken. Türkiye de hiçbir şey olmamış gibi davranılıyor. Şimdi bu olayın o faciadan dönülen olay karşısında lafı olur mu? Türkiyeyi bu hale getirenlerin
    Cevapla
  • Vatandaş80 4 ay önce Şikayet Et
    Evet bu hareketi onaylamıyoruz ama Türk hakemleri koca bir şehrin hayallerini pervasızca haksızca yıkarken sadece bir iki hafta dinlendirilip yeniden başka takımların canını yakmak için sahalara dönmedilermi malesef hepsini demiyorum ama çoğunluğu şaibelidir keşke böyle birşey olmasaydı ama empati yapmak lazım hakemlerde masum degil
    Cevapla
  • Cemaldemir 4 ay önce Şikayet Et
    Kulüplerin hepsi kapatilsin acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle