Bakanlıktan tüm kadınlara yardım haberlerine ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı medya organlarında yer alan “Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin TL yardım: İlk şart var En az 1 çocuk sahibi olmak.” başlıklı haberleri yalanladı.

Bakanlıktan tüm kadınlara yardım haberlerine ilişkin açıklama
Bakanlıktan tüm kadınlara yardım haberlerine ilişkin açıklama
GİRİŞ 11.12.2023 13:03 GÜNCELLEME 11.12.2023 16:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin TL yardım: İlk şart var En az 1 çocuk sahibi olmak.” Başlığı adı altında internet sitelerinde haberlerin dolaştığı görülmektedir.

Bazı basın mensubu arkadaşlarımızın bizleri arayarak bilginin teyidini istemesi üzerine bir açıklama yapma gereği duyduk.

Bakanlığımızın bu isim adı altında herhangi bir yardımı bulunmamaktadır. Lütfen ‘tıklanma’ amacıyla yapılan bu tip haberleri dikkate almayınız.

Bakanlığımız ve yetkili diğer kurumların resmi sayfalarından açıklanmayan hiçbir bilgiyi teyitlemeden kullanmamanızı rica ederiz.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    böyle paylaşımlara ceza vermek yerine sadece inanmayın derseniz sonra deprem gibi büyük afetlerde biride kalkar şehri boşaltın der ... yalanın büyüğü küçüğü olmaz..yakala kes cezayı yoksa önünü alamayacaksınız artık
    Cevapla
  • zafergülten 4 ay önce Şikayet Et
    iyide bu devleti yönetenlerin iş dünyasından haberi yokmu---iş ilanlarına bakın,çoğunlukla bayan aranıyor--lokantaya bayan...ev temizliğine bayan...çocuk bakmaya bayan...paketleme işine bayan...konfeksiyon işine bayan vs saymakla bitmez,kadınlar işsiz kalmıyor yani biz erkekler gibi,iş bulmaları erkeklerden çok kolay.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    peki bu haber kirliliğine koskoca devlet bir care bulamicak kadar acizmi
    Cevapla
  • Misafirr 4 ay önce Şikayet Et
    Öyle bi yanlışlık yaparlar mı
    Cevapla