Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere destek ödemeleri resmen başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere destek ödemeleri resmen başladı
Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere destek ödemeleri resmen başladı
GİRİŞ 08.12.2023 21:47 GÜNCELLEME 08.12.2023 21:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı resmi X hesabından "Hayırlı ve bereketli olsun" notuyla yaptığı açıklamayla tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplara aktarılmaya başlandığını duyurdu.

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabından, "406 milyon 132 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ekim ayında yatacak olan mazot gübre destekleri nerede
    Cevapla
  • Turkiye 4 ay önce Şikayet Et
    Varsa hesabinda
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    yıllarca aynı para herşey %500 artti çifcinin destek ödemesi aynı para
    Cevapla
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Bu verdiginiz 406 milyon 132 bin tl hangi ciftciye imkan sunacak ciftci zaten yillardir unutuldu resmen yok denecek kadar azaldi dizel 40 tl olmus bu verilen para ciftcinin hic bir isine cozmez komik bir rakam asil en cok parayi ciftci hak ediyor ciftcilik olmayan bir ulke asliga mahkumdur
    Cevapla