Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kilis'teki 2 bin 340 deprem konutunun yapımını sürdürdüklerini belirterek, ay sonuna kadar 1045 evi teslim edeceklerini bildirdi.

GİRİŞ 03.12.2023 13:55 GÜNCELLEME 04.12.2023 12:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kilis'te, tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak yuvalar inşa ettiklerini kaydetti.

Kilis'e konut, köy evi, iş yeri, ahır ve depodan oluşan toplam 4 bin 58 bağımsız bölüm yapacaklarını aktaran Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:

"2 bin 340 konutun ihalesini tamamladık, yapımını sürdürüyoruz. Aralık ayı sonuna kadar 1045 evimizi hemşehrilerimize teslim edeceğiz. 6 Şubat depremlerinin yaralarını birlikte sarmaya devam ediyoruz. Her bir vatandaşımız sağlam, güvenli, iklim dostu yuvasına kavuşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız."

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • feyat fidan 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım diyarbakırla ilgili haber yok ne zaman teslim olur
    Cevapla
  • ARTVİNLİ 4 ay önce Şikayet Et
    konutları hak sahiplerine teslim edince lütfen denetleyin. başkalarına tapusuz satıyorlar. Yusufelinde devletten 200 bine aldıkları evi başkasına 2 trilyona sattılar. bunun gibi yüzlerce ev satıldı. eve ihtiyacı var ise neden satıyor, yok ise neden ev veriyorsunuz.
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    İlk önce hak sahipliği sorununa çözüm bulun benim tapuda 1999 dan beri annemin adına bana gelen red cevabına depremden sonra işlem yapılmış incelemeden yazıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda her daire bina sahibine hibe verilmeli, herkes devletin gelip bakmasını beklemeden yapmalı
    Cevapla
  • Hak Sahibi 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım ADIYAMAN DA Abim yengem, yeğenim ve yakınlarını kayıp eden , hak sahibi olarak .Adıyaman da diğer illere nazaran hep geride konut yapımı sürüyor. DİKKAT ÇEKİÇİ BİR DURUM ..... SAYGILARIMLA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle