Bakan Işıkhan: Bu yıl 27.858 engelli vatandaşımız istihdama katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Sadece bu yıl içerisinde Ekim ayına kadar 27.858 engelli vatandaşımız İŞKUR hizmetlerinden faydalanarak istihdama katıldı" dedi.

Bakan Işıkhan: Bu yıl 27.858 engelli vatandaşımız istihdama katıldı
Bakan Işıkhan: Bu yıl 27.858 engelli vatandaşımız istihdama katıldı
GİRİŞ 03.12.2023 13:21 GÜNCELLEME 03.12.2023 13:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya üzerinden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında önemli bir açıklama yaptı. Bakan Işıkhan'ın paylaşımı şekilde:

"İŞKUR aracılığıyla 2002 yılından bugüne 463.270 engelli vatandaşımızın işe yerleştirilmesine aracılık yaptık.

Sadece bu yıl içerisinde Ekim ayına kadar 27.858 engelli vatandaşımız İŞKUR hizmetlerinden faydalanarak istihdama katıldı.

Danışmanlık hizmetlerimiz ve hibe destek programlarımız ile engelli vatandaşlarımızın çalışma hayatının her alanına dahil olmaları için yanlarındayız.

Çünkü biliyoruz ki engeller birlikte aşılır!

3 Aralık #DünyaEngellilerGünü’nde bir kez daha belirtiyoruz ki mücadele ve azimleri ile hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizin haklarının korunması, güçlendirilm

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    işitme engellilerin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ötv MTV muafiyetligi olmayacakmı nede işitme engellileri öteliyorsunuz bu engelliler gününde bunlara bir mücdeli haberler yapılsın
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    En iyi görevini en iyi şekilde icraat eden bakanlarımızdan
    Cevapla