İndirim kampanyası katlanarak büyüyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla Cumhuriyetin 100. yılında enflasyonla mücadele için başlatılan indirim kampanyasına 932 firma on binlerce mağazası ile katıldı.

İndirim kampanyası katlanarak büyüyor!
İndirim kampanyası katlanarak büyüyor!
GİRİŞ 03.12.2023 07:39 GÜNCELLEME 03.12.2023 07:44
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanlığı, Cumhuriyetin 100. yılında enflasyonla mücadele için tüm iş dünyasını indirim kampanyasına davet ederken, İstanbul'dan Ankara'ya, Edirne'den Kars'a Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren işletmeler kampanyaya yoğun bir ilgi gösterdi.

ENFLASYONLA MÜCADELEDE ÖNEMLİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kapsamında iş dünyasına yaptığı indirim kampanyası çağrısında rekor sayıya ulaşıldı.

Bakan Bolat, bakanlığının internet sitesi üzerinden yayınlanan mesajla firmalara şu sözlerle teşekkür etti:

"Ticaret Bakanlığı olarak, tüm ticari alanlarda piyasa bozucu faaliyetleri dikkatle takip etmeye, gerektiğinde cezai müeyyideleri uygulamaya devam ederken, milletimizin ekonomik refahı için kar marjından fedakarlık ederek ürünlerinde indirim uygulayan firmalar Bakanlığımız internet sitesinde yayınlanacak ve katılım oldukça güncellenecektir. Bu anlamda, enflasyonla mücadelede üzerlerine düşeni fazlasıyla yaparak bu konuda hassasiyet gösteren tüm firmalarımıza teşekkür ederiz."

932 FİRMA ONBİNLERCE MAĞAZA

Enflasyona karşı bir dalgakıran etkisi gösteren indirim kampanyası ile ülke genelindeki yüzlerce işletme on binlerce mağazada fiyatlarını aşağı çekti.

Ticaret Bakanlığı da indirim kampanyasına katılan firmaların listesini bakanlık internet sitesinden duyururken, liste son olarak 1 Aralık tarihinde güncellendi.

932 firmanın adının bulunduğu listeye bakanlık internet sitesi üzerinden ulaşılabilirken, zincir mağazalar ise tüm yurt genelindeki şubelerinde indirim kampanyasına katıldı.

Kampanyalar vatandaşların da büşük ilgisini gördü. Ayrıca yerel ölçekte faaliyet gösteren binlerce mağaza da indirim kampanyasına dahil oldu.

KAYNAK: SABAH / BARIŞ ŞİMŞEK
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 111
  • Alican 4 ay önce Şikayet Et
    Bu indirimleri biz niye görmüyoruz,bu kadar abartılı indirimler yok bir kaç ürün dışında.
    Cevapla
  • TEK 4 ay önce Şikayet Et
    Zaten tarım kredi market olma ya ancak bunlar fiyat Midyat indirmezler daha anlamadınızmı bunlar göz boyama anlayana
    Cevapla
  • Gına 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet piyasaya yön vermeli bu nedenle hemen hemen her sektörde özel sektörü hizaya getirecek adımları atmalı yoksa bu ahlâkını yitirmiş toplumu çok ama ÇOOOK acı günler bekliyor.
    Cevapla
  • GERÇEK 4 ay önce Şikayet Et
    Daha geçen hafta Çay-kur zam yapmışken bu indirim çağrısı iyi olmuş.
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    101 bim ve şok gibi zincir marketler bazı ürünlerin fiatlarla tarım kıredileri eziyor çok TARIM KIREDİ KOOP tiflerden beklenen piyasayı belirlemesi lazım ACİL ÖNLEM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle