ASELSAN, ROBOSİM'i böyle duyurdu: Dünyada eşi benzeri yok

ASELSAN X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni savunma sistemi 'ASELSAN ROBOSİM'i 'dünyada eşi ve benzeri yok' diyerek tanıttı.

GİRİŞ 28.11.2023 16:29 GÜNCELLEME 28.11.2023 16:29
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

ASELSAN "önce test sonra görev" başlığıyla duyurduğu savunma sistemiyle ilgili paylaşımda, "İleri teknolojiye sahip savunma sistemlerinin geliştirilmesi, yüksek teknolojili test sistemleri ve altyapılarıyla mümkündür. Dünyada eşi ve benzeri olmayan ASELSAN ROBOSİM Dinamik Hedef Test Altyapısı sayesinde, düşman hedefleri ve saldırı senaryolarının benzetimleri açık alanda yapılabiliyor. Bu sayede hava savunma sistemlerimizin çeşitli saldırı senaryoları karşısında etkinlikleri test edilebiliyor." ifadelerine yer verildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Metinmetin 4 ay önce Şikayet Et
    Allah sayın Recep Tayyip Erdoğan dan razı olsun onun yaptığı ve desteklediği yatırımlarla ve yaptığı liderlikle bu işler yapıldı ve uygulandı. Birilerin dediği gibi yok o bunu düşünmüştü,ilk onun aklına gelmişti,fi tarihinde başlatmıştı gibi boş laflarla işi sulandırmayın,bu işlerde önemli olan liderlik Mışlı,maklı,cıklı konuşanlara bakmıyacaksın yapana uygulayan bakacaksın.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Tabi tabi, zaten bu ülkede 1986 da F16 monte edilmemişti. Boğaz köprüsü yoktu. Oto yol yapılmamıştı. Arada tek fark. O zaman devletin kağıt,çimento, demir çelik fabrikaları vardı. Limanları 49 yıllığına kiralamamışlardı. Aselsan telsiz radar falan üretmiyordu. Kula kulluk etmeyin kendinize gelin. İyi şeyleri birine malederken kötülerin de hesabı sorulmalı ekonomiden kim sorumlu mesela?
    Cevapla
  • Yemliha Tok 5 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan hoca ağır sanayi , silah sanayi hamlesi dediğinde bir çok kişi karikatür çizerek dalga geçiyorlardı, bak ne kadar haklı imis
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan, Ak Partiyi de ABD kurdurdu diyordu ama o kısmını duymazsınız işinize geldiği kadarını duyarsınız.
    Cevapla
  • Horlama 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum hürriyet milliyet cumhuriyet tercüman her Allah'ın günü manşetten Erbakanı karalıyorlar küçük düşürüp alay ediyorlarlardı .. amşuan Erdoğan ve bahçeli yapılanlar gibi..
    Cevapla
  • Temel Aygün 5 ay önce Şikayet Et
    Maşallah çok güzel olmuş tebrikler
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Anlar mısın bu işlerden? Adamlar marsa araç indirmiş. Simülasyonun dibini yapıyorlar demek bunu yapamamışlar mı? Sen de yedin.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Amin İNŞAALLAH
    Cevapla
  • Harun raşit öz 5 ay önce Şikayet Et
    Allahım vatanımızı milletimizi korusun Allahım bu milletimizi güçlü kıl kafirlere korku milletimize güven ver çünkü kafirler güçden güçlü den korkar Allahım devletimize güç güven ve yarabbim amin amin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle