Vatandaşlar soğuğa rağmen balık sırasında

Eskişehir’de soğuk havanın etkisini sürdürdüğü günde, balıkçı esnafında hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.

Vatandaşlar soğuğa rağmen balık sırasında
Vatandaşlar soğuğa rağmen balık sırasında
GİRİŞ 25.11.2023 21:04 GÜNCELLEME 25.11.2023 21:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de son günlerde soğuk ve yağışlı hava etkisini göstermeye devam ederken, kış aylarının gelmesiyle tüketimi artan besinlerden biri olan balığa Eskişehirli vatandaşların rağbeti de sürüyor.

Hafta sonu tatilinde sofralarında beyaz et olarak balığa yer vermek isteyenler soğuk havaya rağmen tezgahlarda yoğunluk oluşturdu. Kent merkezindeki balıkçı esnafının tezgahlarında levreğin kilosunun 200 lira, çupranın 180, barbunun 170, sardalya ve hamsinin ise 100 liradan satışa sunulduğu görüldü. Bazı vatandaşların tüketeceği balığı almadan önce seçim yapması dikkat çekerken, bazılarının da hamsiye yöneldiği göze çarptı.

Öte yandan balıkçı esnafı ise yaşanan yoğunluktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, akşam saatlerinde yoğunluğun biraz daha artmasını beklediklerini ifade ettiler.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Açlık var açlık. Ne balığı.. D. D. D
    Cevapla
  • Misafiru 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu merde geçti karseşim et fiyatını levrek bile 150-200 lira hamsi 50 istavrit 60 daha bugün aldım evwt pahalı balıklar var lüfer kalkan hayatımızda yemedik ne yapak bizde hamsi istavrite devam şükürler olsun
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Balık fiyatı et fiyaritını geçti, alınmaz malesef.
    Cevapla