Bakan Yumaklı'dan yerel seçim sözleri: Yeni bir dönem var

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Ülkemizi huzur, istikrar ve güven içerisinde geleceğe taşıyacak bütün adımları atacağız, atmaya devam ediyoruz" dedi.

Bakan Yumaklı'dan yerel seçim sözleri: Yeni bir dönem var
Bakan Yumaklı'dan yerel seçim sözleri: Yeni bir dönem var
GİRİŞ 25.11.2023 16:13 GÜNCELLEME 25.11.2023 16:13

Bakan Yumaklı, Kastamonu Hüsnü Tandoğan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kastamonu Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Bakan Yumaklı'nın yanı sıra, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, ilçe belediye başkanları, belediye başkanı aday adayları, ilçe teşkilatları ve partililer de yer aldı. Bakan Yumaklı, AK Parti'nin tüm birimlerinin 21 yıldır Türkiye için gece gündüz demeden çalıştığını belirterek, "Bugün bütün dünyanın saygı duyduğu, sözlerine itibar ve itimat ettiği bir liderin yol arkadaşı olarak, onunla beraber bu memleketin insanına, bu memlekete faydalı olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız gerçekten bu ülke için, bu ülkenin insanları için gece gündüz demeden, uyku uyumadan, bir anı bile boş geçirmeden çalışan bir lider. Bizler de onun yol arkadaşları olarak aynı şekilde gecemiz, gündüzümüzü, her şeyimizi bu yola vakfetmiş durumdayız. Ama biz gücümüzü sizlerden alıyoruz, AK Parti’den alıyoruz, AK Parti teşkilatından alıyoruz" dedi.

Bakan Yumaklı, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçime ilişkin, "Şimdi önümüzde yerel seçim var. 28 Mayıs’ta bu ülke bütün dünyaya, ‘milletini, vatanını sevenin yanında oluruz’ diye haykırdıysa, yerel seçimlerde de bunu aynı şekilde istiyoruz. Bu son vuruşu yapmayı istiyoruz. Çünkü artık ondan sonra bizler biliyoruz ki bir daha kendilerine gelemeyecekler, bugünkü düştükleri durumdan çok daha kötü durumlara düşecekler. Çünkü niyetleri hayır olmadığı için akıbetleri de olmayacak. Artık bizim önümüzde yeni bir dönem var. Ülkemizi huzur, istikrar ve güven içerisinde geleceğe taşıyacak bütün adımları atacağız, atmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin, Türkiye’den ibaret olmadığını söylemiştim. Gözlerimizin önünde bir katliam var, 13 binin üzerinde insan öldürüldü. Bunlardan yaklaşık 5 bine yakını çocuk. Bir çocuğun, bir savaşın tarafı olmasını nasıl izah edersiniz?" diye konuştu.

Bakan Yumaklı, toplantının ardından Orman Bölge Müdürlüğü Spor Tesisi Yerleşkesi’nde orman ve kırsal alan yangınlarını söndürme tankeri ile Orman ve Köy İlişkileri Dairesi Başkanlığı kredileri ile verilen iş makineleri ile aletlerin dağıtım törenine katıldı. Yumaklı, ardından Orman İşletme Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.

KAYNAK: DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.